Augusztus 20. korulre varjuk a kislanyunkat. Milyen kisruhakat erdemes beszereznem, milyen meretueket es kb mibol mennyit? Illetve korhazba mit csomagoljak neki?
Aug 20-án született a kisfiam :) (2 éve)
Amit bevittem neki: hosszú és rövid ujjú body (nem tudtuk milyen idő lesz) vékony pamut rugi, felsővel. Pléd, és egy pamut takaró, textil pelus. Na jó meleg volt, így csak a rövid ujjú body, rugi volt rajta és a textil pelenkát ráterítettem a hordozóra hogy ne süsse a nap amíg a kocsihoz érünk.
Érdemes vékonyabb pamut rugikkal készülnöd, mert ha nagyon hideg van tudod aláöltöztetni. A kicsit nagyobb méretekből viszont már lehet a bolyhosabb melegebb pamutot venni. Az én kisfiam nagyon fázós volt, ráadásul jött egy hidegfront, így nagyon jól jött, hogy volt egy pihe-puha polár-takarója. Ne vegyél túl sokat egyszerre, mert hihetetlenül gyorsan kinövik a legkisebb méretet.
Könnyű szülést kívánok!
Augusztus 17.-én született a kisfiam:)
Én a kórházba vittem be neki: 1 rövid ujjú bodyt,1 hosszú ujjú bodyt,2 pamut rugit,1 textilpelust,kis zoknit,és egy harisnyát.Rekkenő hőség volt,de azért ráadtam egy rövid ujjú bodyt és egy pamut rugit.Kb. úgy vittük haza,mint az első válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!