Első lépés cipőt mkor kell Neki beszereznem?
9 hónapos holnap a lányom, és már két hete lépeget a bútorok mellett. Kell már rá adnom?
Zokni kell rá mert hüvös van,viszont nagyon csuszik a padlón, könnyen eleshet.
Milyet vegyek majd Neki,ami árban is megfelelő ??
Köszi a segítséget:)
Elég lesz később, amikor már rendesen tud sétálgatni.
Hogy ne csúszkáljon vegyél neki olyan zoknit aminek a talpán csúszásgátló van, azzal hát ha jobb lesz. :)
Hm... Nekem azt tanácsolták (szakember), hogy néha adjak rá cipőt, egyrészt szokja meg, másrészt a mezítlábas járkálás csak természetes talajon egészséges, pl. füvön, kavicsos talajon. Napi pár órát rajta van a cipője, azon kívül, csúszásgátlós zokni van rajta, ilyen:
Én csak akkor vettem neki cipőt, mikor már rendesen ment, odakint is.
Siestát kapott - habár nem ilyet akartam. De végülis bevált. Fogja a bokáját, hajlékony a talpa, és minimális - szinte észrevehetetlen - harántemelő van benne.
8800 Ft körül volt.
Ami még nagyon jó, az Elefanten cipő. Deichmann-ban kapható. Ezt is megveszed 10 ezer alatt.
Az én lányom már 17 hós, a lakásban csúszásgátlós zokniban szaladgál. Kínaiban veszem, 180-200 Ft körül. Na mondjuk nem olyan jó, mint a Brendonos, mert ezen csak néhány tappancs van, de ez is megfelel, nem csúszik.
Szerintem még ráérsz cipőt venni. Elég drágák ahhoz, hogy csak pár hétig hordja, mert kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!