Melyik babakocsit válasszam? Még csak interneten láttam, élőben nem. A tapasztalataitokra lennék kíváncsi (pl. irányíthatóság, élettartam. A kislányunkat november elejére várjuk.
Szia!
Én nem adnék ki ezért a babakocsiért ennyi pénzt. Láttad, hogy 17 kg a babakocsi?
A Kunert VIP babakocsi ugyanezt tudja, és csak 43000 Ft.
Van, ahol + 6000 Ft a bolygósítható kerék, itt nem írták.
A bergon.hu-n és a babaholmiolcson.hu-n is érdemes körülnézni.
Gratulálok a picihez!
tudom, hogy nem azt kérdezted, de ennyiért megbízhatóbb márkát is vehetsz.
én használtan, 2 gyerekes anyukától vettem egy CHICCO TRIO ENJOY-t már a második gyerekemmel használom, és hihetetlenül jó.
egy espiro nem tud versenyre kelni egy chicco/quinny/hauck babakocsival.
14:28 - köszi szépen a tippet. Bergon Camarelo is benne volt a pakliban, ott csak azt hiányoltam, hogy a sportrész nem 2 irányból felszerelhető.
15:39 - Nagyon köszönöm az észrevételt. Erre voltam kíváncsi. Valahogy gondoltam, hogy az espiro nem fog túl jó kritikát kapni. A márka tippekért külön köszönet, átnézem ezekt is.
Szia.
Én most megpróbálom megvédeni az Espiro márkát: Nekünk Atlantic van, és tökéletesen meg voltunk vele elégedve. Három ismerősömnek is ilyen kocsija van, és Nekik is tetszik, igaz első babával használjuk/használják. DE szerintem a másodikat is simán ki fogja szolgálni.
Csak kicsit nehéz. Ezért vettünk most használtan egy Peg Perego Pliko P3-t. Ez sokkal könnyebb, csak viszonylag kicsik a kerekei, nem tudom, hogy télen majd hogy lehet vele közlekedni.
Én ha most vehetnék újat, akkor is Espiro-t vennék, csak a Vector Pro-t, amit Te is néztél. Az egy sokkal könnyebb kocsi. Amikor mi vettük a miénket még nem lehetett ezt kapni, csak az air-t, annak meg kicsik elöl a kerekei.
Szóval szerintem a szerint is döntsél, hogy hol laktok:
-családi házban, akkor nyugodtan vegyetek egy nehezebb kocsit
-emeletesben, akkor viszont a súlyát nagyon nézzétek meg.
És mindenképpen bolygós legyen az első kerék. Én próbáltam másikat is, hát nagyon nehéz azzal szerintem közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!