Miért akarják az anyukák minél hamarabb leszoktatni a gyereket magukról?
A kisfiam mellettünk alszik (külön ágyon, de össze van tolva, így mégis együtt vagyunk). Cumizik ennek ellenére, erre van szüksége az elalváshoz. És vettem neki plüssállatkát, az is ott van vele, néha megölelgeti, szeretgeti, megosztja vele a cumiját is:)
Most én vagyok a mindene, egy lépést sem tehetek nélküle, már egy éve. Csak úgy érzi igazán jól magát, ha velem van. Én is igénylem a közelségét, mégis kénytelen vagyok, ahogy te írtad egy kicsit "leszoktatni" magamról, mert szeptembertől lesz úgy, hogy egy-egy napra mással kell lennie. Nekem sajnos nem adatott meg, hogy tényleg, ahogy szeretném hároméves koráig mindig vele legyek. Muszáj lesz elmennem tőle, ha egy-két lépéssel előrébb akarunk jutni, mint ahol most vagyunk. Azt kell mondanom, hogy mindkettőnknek könnyebb lenne most, ha ennyire nem is szokott volna rám:( Pár hónaposan kellett volna néha egy kicsit másra hagyni, megtartani a rácsos kiságyat, és abban altatni. Mert nem vihetem majd magammal az iskolába. Ő sírni fog, és az is valószínű, hogy én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!