Miért akarják az anyukák minél hamarabb leszoktatni a gyereket magukról?
Amint írtad, nem felnőttet szültünk, de hogy lássam ahogy az lesz belőle, megbolondulás nélkül, szükség van a pihenésre. Le a kalappal azelőtt aki türelmes, szerető édesanya, gyengéd társ és házvezetőnő tud maradni több hónapos szakaszos alvás mellett. Nekem szükségem lenne már egy kiadós alvásra, de legalábbis minimum 4 órára egyhuzamban, mert kezdek a kialvatlanságtól hisztérikus házisárkány lenni. Ez a babának se, a páromnak se, és nekem sem jó.
Az első hónapban mellettem aludt a fiam, három hós koráig a szobájában maradtam, azóta a párom mellett a másik szobában vagyok. (8 hós) De éjféltől kelek a babához óránként, hol szomjas, hol cicizni akar, hol cumi kell, hol csak álldogálni akar az ágyában éjjel kettőkor, de mikor elfárad sír. Én igenis szeretném a fent említett okok miatt, ha nem kelne, vagy nem ennyiszer.
akkor én most írok egy még megdöbbentőt, Nálunk amióta hazahoztuk a kórházból külön szobában van és én csak 1 hónapig aludtam vele egy szobában utána visszaköltöztem párom mellé. A cumi pedig nem a cici helyett van, egyszerűen nálunk ezt választottam hogy le tudjam tenni aldni mert egész éjjel azért nem lehet cicin, fizikailag azt senki nem bírná.
a plüssállat meg azért vana kiságyban hogyha reggel felkel akkor tudjon mivel játszani és ne unatkozzon addig a kiságyba amíg átmegyek hozzá, vagy amíg megcsinálom a reggeliét.
9 hónapos kislány anyukája
A mi babánk is első naptól külön van, nem aludtam vele csak ha nagyon nyűgös volt!
Ez eddig kb. 3 alkalommal fordult elő 4,5 hónapos!
Nappal is elvan egyedül, amíg én a dolgom végzem, utána az övé vagyok!
Cicizni sem cicizik, de ezt ő döntötte el , lemondott róla!
Boldog, kiegyensúlyozott, jó baba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!