A védőnőnk és az orvosunk azt mondta, hogy 4 hós babám kicsit elhízott, ne adjak neki annyi cicit. De hogy valósíthatnám meg?
probalj neki felforralt-lehutott vagy babavizet adni, az en dokim nem tamogatja a korai hozzataplalast és a teat se.
amikor ehes, etesd, de ugy, hogy nem jollakasig, hanem amikor ugy erzed eleg, gyorsan lecsereled a cicit cumira (mi taposak vagyunk, nem tudom cumis e a babad, nekunk bejott, az elejen gonosznak ereztem magam, hogy becsapom, mert ugyanugy cummogott, de mukodik :)) nekem is 4hós a babam, mindig amikor elfogy a kaja, vagy elegnek talalom, tatog a cumi utan, es szerintem mar tudja, hogy nem kaja, mert nyujtozik utana, vagy bealszik :))
az ejszakai evesrol valo leszokast nem kell eroltetni, le fog szokni magatol.
egy kicsivel tobbet adj neki az utolso etkezesnel.
vagy
lehet azert eszik sokat es gyakran, mert nem eleg taplaló a tejed.
szerintem beszelj az orvossal, vagy keress masikat, mert mi az, hogy ha pufi, ne egyen :S
az en babam amugy 7.5 kiló (jo, o 70 centis), 4-5x eszik 200at, a doki szerint jo lenne ha 5x enne, de nem mindig jon ossze, ezert meg kap 50 ml tejpepet (sinlac), hogy a tapanyag meglegyen.
ja, es ne aggodj, amint masznak, ledolgozzak a dolgokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!