Felétek is ilyen sok az elhízott kisgyerek?
sajnos igen.
unokatesóim erre a jó példák. a kicsi, aki hatodikas, 50 kiló körül mozog. és ez nem vicc.
Mi csak játszótérre járunk, de itt csak 1 kisfiú kövér a 25-30 babából, kisgyermekből, de ő is endokrinológiai probléma miatt.
Itt mindenki inkább vékony. Lehet, hogy a ducibbak nem akarnak játszóterezni?! Nem tudom.
Kisfiam 98 cm és 14 kg és vékonyka, pedig sütit is eszik, de egész nap meg sem áll, csak szalad és szalad és szalad.
2,5 éves
2. en is itt elek es nalunk gyumi van minden nap.Rossz bolcsit valasztottal.
egyebkent igen rengeteg a duci juci.Jelenleg itthon vagyok de hat itt se kutya.Valamelyik nap a jatszoteren lattam egy kislanyt 3 eves korul lehetett es ha nem volt benne 40kilo akkor semennyi.Mint egy bulldozer olyan volt.
Nem csak elhizott kisgyerekek vannak ez nem igaz,felnottbe is egyre tobb.
Egyebkent konkretan egy bolcsiskoru kisgyereknel mi szamit elhizottnak?
Szerintetek O elhizott?
Mert a fiam sulya nem keves, de en speciel nem latom ot elhizottnak/kovernek. Ha leirom a sulyat az szerintem sokkal durvabbnak tunik, mint amilyen ranezesre. Hozzateszem, hogy tomor izom az egesz gyerek, kemeny husu, egesz nap meg sem all, szoval nem az a tunyulos tipus.
Csak most a kerdest olvasva eszembejutott, hogy vegulis en az anyja vagyok es elfogult, lehet, hogy valojaban o is tulsulyos gyerek?
Vagy tenyleg: mi szamit koversegnek egy gyereknel?
19 kg. Es 104 cm. Most mult 2 es fel eves.
Tudom, hogy nagy a sulya, ha valahol le merem irni (mar nem merem leirni sehol), akkor mindig jon a szoveg, hogy az iszonyatos es ilyen sullyal iskolaba mehetne.
De nem tudok mit csinalni, meg nem is akarok, mert o nem eszik durvan sokat (a 17 honapos occse tobbet eszik, mint O), nem is rossz dolgokat, mert minden nap fozok, sok zoldseg, sok gyumolcs. Es tenyleg egesz nap meg sem all. Es en sem. En meg mar 55 kilosra fogytam mellette a 178 centimhez, annyit rohanok utana allandoan.
Nah mindegy, csak mar annyian beszoltak nekem a sulya miatt latatlanul, hogy neha eszembejut, hogy mi van, ha valoban elhizott, csak az anyai szemem nem akarja meglatni...
104 cm-es 19 kilós gyereket ismerek jópárat, de nem néznek ki daginak...
A fiam 105 cm és 14 kiló (3 és fél éves) ő vékonynak néz ki de nem kórosan, szóval ez a kiló dolog nagyon csalóka tud lenni.
A környezetemben most legalább vagy 25 db 1 és 6 év közötti van, egy olyat tudok mondani aki dagi. (és a szülei meg is tesznek mindent hogy szegénykét teljesen elrontsák étkezés ügyileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!