Kisgyerek mellett van olyan sorozat, amit mindenképp megnéztek? Mi van akkor, ha ezt a gyerkőc nem hagyja, beletörődsz, hogy ma sem láttam, vagy igenis ragaszkodsz hozzá?
Amiket mindig megnézek, az a kettő éppen jó időpontban kezdődik, késő este. :)
(Vámpírnaplók és Született feleségek)
Aztán van még egy sorozat amit meg szoktam nézni, de ahhoz nem ragaszkodom.
9:00-kor kezdődik a Rubí c. sorozat, amit egyszer már láttam, szóval nem maradok le. A reggeli teendőim után és közben nézem. Azalatt beágyazok, előkészülök az ebédhez, megvárom, míg a kislányom kimászik az ágyból, kakaót iszik, pisil, felöltözünk, készülünk a boltba stb.
Eközben megy és bele-bele nézek.
Barátok közt! Addigra már megpancsizva, megvacsizva játszik még kicsit az alvás előtt, de általában a kettő közti szünetben cicire kerül és elalszik.
16 hónapos
A párom Ezel mániás,(én is szoktam nézni,de nem halok bele,ha nem látom) ő nem ha kellett rákiabált a gyerekekre,ha nem használt,fentebb vette a hangerőt.
Hamar beleuntam- nem szeretem ha hangos a tv!- és azóta vacsi Ezel alatt van a szobában-a gyerekek is csendben esznek, mi meg halljuk a tv-t :-D
Üdv:2 és 4 éves lányok anyukája
Barátok közt szintn:D Meg ha napközben van időm: Szelek szárnyán a Dunán(vagy este 7kor),Farm ahol élünk és 7.mennyország a Story tv-n. Általában a rásiót hallgatunk.
Szintén 16hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!