Kisgyerek mellett van olyan sorozat, amit mindenképp megnéztek? Mi van akkor, ha ezt a gyerkőc nem hagyja, beletörődsz, hogy ma sem láttam, vagy igenis ragaszkodsz hozzá?
Dr.Csont a Cool-on. Igaz, csak a harmadik reklámig, mert utána mindig bealszom. Mielőtt megszületett a fiam, néha délutáni sorozatokat is néztem, de ezekről leszoktam, amint ő akkora lett, hogy már nem aludt ezekben az időpontokban. Ha ébren van, sosem megy a tv, maximum egy-egy mese dvd, vagy néha egy romantikus film. Azokat például tátott szájjal nézni.
2,5 éves nagyfiú anyukája
Dr Haus és a Váratlan utazást nézem ami nap közben van
Az elsőt a 3 évesem szereti.
A www.rtlklub.hu-ról nézem vissza a Barátok közt. Néha több héttel le vagyok maradva, de itt vagy 10 hétre visszamenőleg fent van. Nagyon szeretem.
De van honlap a sorozatokra amit vissza tudsz nézni.
Barátok közt.:-) Általában meg tudom nézni, de ha nem akkor RTLmost.
16 éves ;2 éves ; 10 hónapos gyerekek anyukája :)
Barátok közt-öt megnézem, ha ráérek. Ha pont izgalmas rész van és a kislányom sír, akkor felveszem és járkálok vele közben, és akkor elhallgat, így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad :-D
De 3 éves gyerek miért néz Dr House-t??? Még nekem is brutál néha, amikről szó van benne pedig néha horrort is nézek.
Seherezádés vagyok. A fiam egy angyal közben, épp jó időben van a film, amikor nyugis a kicsi. Ha nem tudnám megnézni, letölteném a netről, épp most néztem meg az első részeket, amiket nem láttam.
ha a kicsi épp kint van az udvaron, akkor beállok a szobaajtóba, így a fiút is látom meg a filmet is. Ha végképp nem tudom nézni, megnézem másnap az ismétlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!