Szerintetek melyik a legszebb az alábbi nevek közül?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az 1000. ilyen kérdés
Veronka
Edit
Márta(Márti)
Vezetéknévhez mindegyik megy
Nem feltétlenül a válaszok alapján fogunk dönteni de, nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm
2012. aug. 2. 23:54
21/28 anonim válasza:
Hát Vad Katalin p.színész. Nem gondoltam hogy van még egy őrült aki Málnának nevezi a lányát :)
22/28 anonim válasza:
Ó, 21-es, le vagy maradva :) Már mindenféle gyümölcs, zöldség és egyéb nevű gyerekek szaladgálnak. Remélem azért Padlizsán nem lesz senki gyereke. Bár egy kicsit törökös vezetéknévhez miért ne? :D
23/28 anonim válasza:
Hehe, nem irigylem szegény gyerekeket, szívhat egész életében.
24/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név a Málna név!Az én kislányomat is íg hívják és mindenki dicséri hogy milyen különleges és aranyos név...most 9 hónapos..biztos majd ha 7 év múlva iskolába meg nem kell majd azon gondolkodni hogy hogy külömböztessék meg 3 másik gyerektől mert őket is így hívják...nem lesz 12 1 tucat gyerek már csak a neve miatt nem!!!És aranyosan is lehet becézni mint pl:Málnaszem,Málnuci mi így becézzük...Úgy hogy szerintem az ne fikázza akit pl kittinek hívják mert Kb.1000 kittit ismerek....ez van!
25/28 anonim válasza:
Úgy becézitek hogy Málnaszem? Szétröhögöm magam, tényleg nem fogják csúfolni :)))Később meg Málna néni :)))
26/28 pgyomber válasza:
Szerintem mind szép.
Azt vegyétek számíásba, hogy pl. a Veronka meg a Márti felnőtt korban furcsa lehet, hiszen eleve becézett nevek. És e csak bő 18-20 év után derül ki, milyen foglalkozása lesz a kislányotoknak... Előfordulhat, hogy van olyan munkakör, ahol furcsán veszi ki magát egy becézett név.
27/28 anonim válasza:
Nekem egyik sem szép, sőőőt, dehát nem vagyunk egyformák szerencsére! Ha mindenkinek ugyanaz a név tetszene, akkor mindenkit ugyanúgy hívnának xd. Jelen esetben ha ez a 3 név lenne a világon, akkor Mártit adnék a lányomnak, de nem szívvel! Sajnálom, hogy más nevek nem tetszenek, de az igazat megvallva lány nevekből nincs is szép név, legalábbis olyan, ami igazából megfogna, így nem is tudom milyen nevet adnék a lányomnak, de talán Boglárka lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!