Szerintetek melyik a legszebb L-betűs lánynév?
Figyelt kérdés
Nekem az L-betűs nevek tetszenek a legjobban. Szinte mindet gyönyörűnek tartom. Egy pár példa ami nagyon tetszik: Leila, Léna, Luca, Lilla, Lelle, Léla, Lara, Larina, Lili, Liza, Lotti, Lenke, stb. Más milyet is írhattok.2012. júl. 23. 21:18
2/44 anonim válasza:
Linett, Lizett, Lora is szépek szerintem. Amiket írtál, azok közül a Luca, Lara, Liza tetszenek.
3/44 anonim válasza:
Lilla(listás volt)
Leila(listás volt)
Léna(listás volt)
Végülis Eliza lett a lányom,az majdnem Liza,ezért gondoltam leírom:)
4/44 anonim válasza:
Lilla. Bár nekem a nem L-betűsök közül is. Illetve még a Léna. Szoros második.
5/44 anonim válasza:
Nekem a Laura ugrott be, mikkor a címet olvastam.
6/44 anonim válasza:
Lora nekem egy állatnév mivel igy hívják a papagájomat. szerintem a Liliána legszebb L betűs név
7/44 anonim válasza:
Lara, és nekem a Laura is tetszik. Csak utóbbi a férjemnek nem jött be, így lett Lara a lányunk. :)
Barátnőm kislánya Lilien, az is nagyon szép, nálunk is szóba került, de nem akartam, hogy Lili legyen belőle.
8/44 anonim válasza:
suerintem a Lara is jó :) am nekem is nagyon tetszenek az L-es nevek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!