Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb az alábbi nevek közül?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az 1000. ilyen kérdés

Veronka

Edit

Márta(Márti)

Vezetéknévhez mindegyik megy

Nem feltétlenül a válaszok alapján fogunk dönteni de, nagy segítség lenne.

Előre is köszönöm

2012. aug. 2. 23:54
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Az előzőnek.

Akkor bocsánat, én még nem találkoztam, nem hallottam olyan magyar emberről, akit így hívtak volna, és ahol én néztem, ott nem volt benne a 100 leggyakoribb névben.

2012. aug. 3. 00:50
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem írtam, bocs, ha úgy vetted. Csak manapság mindenki ritka és különleges nevet akar, ezért a mostani gyerekek mind ritka és különleges nevűek. Mint akik egyentömeget alkotva akarnak kitörni az egyentömegből. A Sebestyén Balázs elnevezte a gyerekét Benettnek, mert húú, abból csak kettő van. Most a Benett benne van a leggyakoribb százban. Érted, mire gondolok?
2012. aug. 3. 01:02
 13/28 anonim válasza:
Értem, mire gondolsz. Én tavaly néztem utána, persze máshol, akkor még nem volt benne, nem volt naprakész információm. Bár még nincs gyerekem, és 18 évesen nem is tervezek egyelőre, de nekem például az ilyenek tetszenek, ami nem minden második ember neve, akivel találkozom, a Léna nálam az ilyenek közt van. Meg persze a Szonóra, Szvetlána és Rafaella is tetszik, azok sem túl gyakoriak tudomásom szerint. A régi neveket (Márta, Magdolna, Zsuzsa, Júlia, Katalin, Erzsébet) épp ezért nem szeretem, minden második felnőtt nőnek ez a neve és nem is hangzik valami szépen. Ezért sem szeretem, hogy én Nikolett vagyok, kapásból 17 ismerősömet hívják így, pedig nincs több száz barátom.
2012. aug. 3. 01:19
 14/28 anonim ***** válasza:

Inkább Veronika. Veronka nem tetszik.

Márta jobban tetszik mint az Edit, de az Edittel sincs bajom.

2012. aug. 3. 07:42
 15/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk abban van valami, hogyha a kérdező a fentiek közül választ, akkor lesz egyedi, mert már ezek a nevek egyre ritkábbak.

Edithez pedig annyit, hogy angol területen is van: Edith, tehát senki sem rökönyödne meg a lány nevén.

2012. aug. 3. 08:24
 16/28 anonim ***** válasza:
Hát nekem sem tetszik egyis név sem, a Márta semmiképpen sem! Ha ezek közül kell választanom akkor Veronka, de inkább Vera, vagy Veronika.
2012. aug. 3. 08:51
 17/28 anonim ***** válasza:
Egyik se tetszik.
2012. aug. 3. 10:37
 18/28 anonim ***** válasza:
az én lányomat Málnának hívják:)
2012. aug. 3. 22:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te vagy az M. Wild?
2012. aug. 4. 11:07
 20/28 anonim ***** válasza:
mi?
2012. aug. 5. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!