Szerintetek melyik a legszebb az alábbi nevek közül?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az 1000. ilyen kérdés
Veronka
Edit
Márta(Márti)
Vezetéknévhez mindegyik megy
Nem feltétlenül a válaszok alapján fogunk dönteni de, nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm
2012. aug. 2. 23:54
1/28 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, főleg az első nem az olyan nagymamás. Talán a Márti.
5/28 anonim válasza:
Veronka, többféleképpen lehet becézni.
6/28 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik. A Veronka helyett inkább Veronika, ha nagyon muszáj, de valahogy az sem az igazi számomra. Mindegyik középkorú asszonyokat juttat eszembe a családunkból.
7/28 anonim válasza:
neee mindegyik öreges, csak csúfolnák a milánok, kevinek, lillák az ovodában, iskolában :(
8/28 anonim válasza:
Szerintem egyik sem, de ha nagyon választani kell, akkor az Edit. Túl öreg, elavult nevek, főleg a Márta. Nekem a Léna a legszebb név, ritka és egyedi is, de hát ez én vagyok. Ha csak a nagyszülők "kényszerítik", hogy ez legyen a neve, mert nekik is ez, akkor szerintem felesleges, ti is bánni fogjátok később, ők meg max. megsértődnek, mert nem viszitek tovább. Sokkal szebb lenne neki valami manapság használatos név, persze nem a dél-amerikai Szamanta meg hasonlókra gondolok, de annyi van még ezen kívül. És lehet, hogy még csúfolni is fogják a suliban mások. De a ti döntések, nem avatkozom bele. :)
9/28 anonim válasza:
A Veronika egyáltalán nem öreges, szinte látok egy maszatos arcú, göndör kislányt magam előtt.
Ma minden második kislány Léna, Lara, Lilla, Eszter, Réka meg Vivienn. A Léna, amit az egyik előőző írt pl a 30. leggyakoribb név, szóval minden, csak nem ritka: [link]
10/28 anonim válasza:
Ezek közül a Márta. Az Edit semmi képpen sem, mert pl ha Angliába szeretne menni, ott jelentése van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!