Őszintén! Tényleg mindenkinek a saját babája a legszebb?
Tényleg annyira elvakult az anyai szeretet, hogy a miénk mindenkinél szebb?
Persze én is ezt gondolom a kislányomról, de nekem nem szép minden baba. Látok kevésbé szép, formás babákat. És azon gondolkodom, hogy az az anyuka vajon az enyémet látja kevésbé szépnek?
Vagy van olyan aki azt mondja, hogy az övé a legszebb, de azért magában tudja hogy ez nem így van?
Nekem tényleg az én babám a legszebb :-) (8 hós kisfiú).
De egyszerűen olyan szépnek tartom,látom,hogy hozzá hasonló nincs is,még csak olyan se aki a nyomába érhet :-)
Természetesen látok én is olyan babát aki "nem tetszik",de gondolom az ő anyjának ő a legszebb.
Az meg még nem jutott eszembe,ki milyennek látja/láthatja az én fiamat,de ez valószínűleg azért nem mert nem érdekel más véleménye.
Biztosan egy elfogult anyuka vagyok,de nem tehetek róla:-)
A sajátodban azt is meglátod, amit felületes szemlélő nem. Minden vonását, mosolyát ismered, szereted, látod benne önmagadat, a párodat, a jövőt. Hát persze, hogy Ő a legszebb!
Én is sokszor láttam már anyukát a legteljesebb áhítattal a babájára nézni, és csodálkoztam, mert a kisfiú nem volt az a kimondott babaszépség.
Aztán megértettem, hogyan működik ez az egész. Engem elkényeztetett a sor. Az első 4 gyerkőcöm nem csak nekem volt szép. Gyakran megállítottak az utcán, még idegenek is, hogy megnézhessék őket. Tényleg nagyon szépek voltak. Aztán az 5., az én kicsi fiacskám mandulaszemű átlagbaba lett. Viszont én gyönyörűnek láttam, mert talán egyikükben sem volt annyi ragaszkodás, mint benne, és egyiküknek sem volt olyan magával ragadó a mosolya, mint neki. És piszok rosszul esett, hogy a világ nem ismeri fel, hogy milyen tökéletes baba az én kifiam, helyette inkább a tesóit dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!