Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Tényleg mindenkinek...

Őszintén! Tényleg mindenkinek a saját babája a legszebb?

Figyelt kérdés

Tényleg annyira elvakult az anyai szeretet, hogy a miénk mindenkinél szebb?

Persze én is ezt gondolom a kislányomról, de nekem nem szép minden baba. Látok kevésbé szép, formás babákat. És azon gondolkodom, hogy az az anyuka vajon az enyémet látja kevésbé szépnek?

Vagy van olyan aki azt mondja, hogy az övé a legszebb, de azért magában tudja hogy ez nem így van?

2012. júl. 23. 15:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Én ugyanúgy vagyok, mint te. Én nagyon szép arcúnak látom a lányom, őt kicsi kora óta sokan dícsérik is, idegenek Tescoban vagy a város utcáin, bárhol. Én is látok szép, és nem szép babákat, gyerekeket. Szerintem a kevésbé szép babák anyukái látják, hogy nem lesz szépségkirály/nő agyerekük. De persze nem mondják hogy csúnya.
2012. júl. 23. 15:13
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Én amikor megszültem a kisfiamat, akkor beismertem, hogy nagyon csúnyácska, de tudtam, hogy ez csak a szülés miatt van, ahogy teltek a napok egyre szebb lett. Szerintem mindenki szépnek tartja a saját gyermekét. Csak más szemmel nézi, mint egy idegen. Sőt szerintem fordítva is igaz, hogy a gyermek a legszebbnek tartja az anyukáját. Én átlagosnak számítok, de a kislányom sokszor megjegyzi, hogy milyen gyönyörű vagyok :)
2012. júl. 23. 15:13
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Háááát, én az enyémet gyönyörűnek látom (és elmondás alapján mások is :D) Viszont én rátudom mondani más szép babákra is hogy szép :)
2012. júl. 23. 15:14
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Igen, mindenkinek a sajátja a legszebb és ha esetleg több is van akkor a szépség is csak sokszorozódik.:) Sztem minden baba szép és tündéri, viszont akkor is a mieink a legcsodálatosabbak.:)
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem, szerintem nem. Elfogulatlanul meg szoktam mondani, akár babáról, akár felnőtt nőről legyen szó, hogy hol áll a szépség ranglistán. :)
 6/20 A kérdező kommentje:
Én is azért vagyok meggyőződve a kislányom szépségében mert olyan sok idegen csodálja meg, mondanak neki szépeket, akiknek nem kötelességük :)) Miért hazudná olyan sok ismeretlen ezt?
2012. júl. 23. 15:15
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

Nekem tényleg az én babám a legszebb :-) (8 hós kisfiú).

De egyszerűen olyan szépnek tartom,látom,hogy hozzá hasonló nincs is,még csak olyan se aki a nyomába érhet :-)

Természetesen látok én is olyan babát aki "nem tetszik",de gondolom az ő anyjának ő a legszebb.

Az meg még nem jutott eszembe,ki milyennek látja/láthatja az én fiamat,de ez valószínűleg azért nem mert nem érdekel más véleménye.

Biztosan egy elfogult anyuka vagyok,de nem tehetek róla:-)

2012. júl. 23. 15:16
 8/20 A kérdező kommentje:
Én is látok hasonlóan szépséges babákat, mint a kislányom és őket is tudom ajnározni, hogy milyen gyönyörűek. Viszont a kevésbé szép babákra azt mondom: aranyos... :))
2012. júl. 23. 15:18
 9/20 Sókristály ***** válasza:
86%

A sajátodban azt is meglátod, amit felületes szemlélő nem. Minden vonását, mosolyát ismered, szereted, látod benne önmagadat, a párodat, a jövőt. Hát persze, hogy Ő a legszebb!

Én is sokszor láttam már anyukát a legteljesebb áhítattal a babájára nézni, és csodálkoztam, mert a kisfiú nem volt az a kimondott babaszépség.

Aztán megértettem, hogyan működik ez az egész. Engem elkényeztetett a sor. Az első 4 gyerkőcöm nem csak nekem volt szép. Gyakran megállítottak az utcán, még idegenek is, hogy megnézhessék őket. Tényleg nagyon szépek voltak. Aztán az 5., az én kicsi fiacskám mandulaszemű átlagbaba lett. Viszont én gyönyörűnek láttam, mert talán egyikükben sem volt annyi ragaszkodás, mint benne, és egyiküknek sem volt olyan magával ragadó a mosolya, mint neki. És piszok rosszul esett, hogy a világ nem ismeri fel, hogy milyen tökéletes baba az én kifiam, helyette inkább a tesóit dicsérik.

2012. júl. 23. 15:20
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is saját lányom a világon legszebb. Én is rámondom a szép babákra, hogy de szép, stb., a csúnyábbakra, hogy aranyos. De minden babánál szebb az enyém számomra. :)
2012. júl. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!