Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén! Tényleg mindenkinek...

Őszintén! Tényleg mindenkinek a saját babája a legszebb?

Figyelt kérdés

Tényleg annyira elvakult az anyai szeretet, hogy a miénk mindenkinél szebb?

Persze én is ezt gondolom a kislányomról, de nekem nem szép minden baba. Látok kevésbé szép, formás babákat. És azon gondolkodom, hogy az az anyuka vajon az enyémet látja kevésbé szépnek?

Vagy van olyan aki azt mondja, hogy az övé a legszebb, de azért magában tudja hogy ez nem így van?

2012. júl. 23. 15:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Minden anyának a sajátja a legszebb. Még akkor is ha TUDJA hogy van nála szebb gyerek, de neki akkor is a sajátja lesz a legszebb. Nekem meg az a fura, hogy sok anyuka mondja, hogy igen, neki az ő babája a legszebb, és nem csak szerinte, mert idegenek szerint is szép. És kivétel nélkül mindegyik ezt állítja. Hát én láttam már csúnya kisbabát, de még nála is volt olyan idegen, aki ömlengett milyen gyönyörű. Így az ő anyukája is nyilván azt gondolja, hogy az övé tényleg csodaszép, pedig hát nem... Csak vannak olyan felnőttek, akik minden kisbabát agyon ajnároznak mert baba.
2012. júl. 23. 15:26
 12/20 ZsZs27 ***** válasza:
70%
Hát, érdekes kérdés. Ikreim közül az egyik születésétől kezdve (császáros) szép, formás baba volt. A másik, hogy is mondjam... Egyáltalán nem találtam szépnek. Ami persze nem jelenti azt, hogy kevésbé szerettem volna, csak mondjuk úgy, hogy próbáltam úgy megnézni őket, mintha más babái volnának. Nem tudom jobban leírni. Én is úgy gondoltam, hogy nem minden baba szép. Ezt a kérdést én is feltettem egyébként akkor magamnak, azért próbálkoztam. Aztán eltelt egy év, és most a helyzet az, hogy az első most is szép, viszont a második már túltesz rajta. Komolyan mint a rút kiskacsa meséje. Pedig az első hónapokban alig akadt baba, aki "csúnyább" lett volna nála. Valahogy nem voltak összhangban az arcvonásai, lehet, hogy azért, mert koraszülöttek voltak. Pedig mindenki azt mondta, hogy milyen szép mindkét lány. Mégis kellett hozzá jópár hónap hogy a második is valóban megszépüljön. Most már egyértelműen ők a legszebbek nekem a világon. Egy gondolkodásra képes ember úgyse mondaná soha egy anyának, hogy nem szép a gyereke. Szóval sose fogjuk megtudni igazán, hogy kinek mi a véleménye a babánkról.
2012. júl. 23. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

A mi kislányunk a legszebb a világon! És szerintem igen, mindenki a saját gyermekét látja a legszebbnek! Mondjuk a kórházban a szobatársam azt mondta az én lányom neki jobban tetszik... hát nem tudom!

10 napos kislány anyukája

2012. júl. 23. 15:39
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem is fontos, hogy más mit gondol a mi babánkról és az teljesen fel háborít, hogy az egyik válaszoló kikéri magának, hogy egy nem annyira szép babát dicsérnének. Kezdjük ott, hogy mi az, hogy szép, leírhatatlan, mert mindenkinek más szép. Lehet, hogy valaki egy gyönyörű formás kis babára azt gondolja, hogy nem olyan szép, és akkor mi van, az a saját véleménye.
2012. júl. 23. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
En is szepnek tartom a kisfiam de szerintem az Fulopszigeti-Europai(feher) keverek babak mindent visznek. :) Mondjuk ez is izles kerdese termeszetesen.
2012. júl. 23. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is a világon a legszebb az án csöppségem. De pl van egy anyuka ismerősőm, a fia hát... mondjuk hogy nem a szép babákhoz tartozik, a háta mögött beszélik is. De mégis folyton online babaszépségversenyekre nevezi be. Hát ebből látszik hogy mindenkinek a sajátja a legszebb.
2012. júl. 23. 18:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!És ez több annál mint ami megmagyarázható,több mint külsőség!Egy példa erre:Egy házaspárnak nagyon beteg,élettel összeegyezhetetlen babája született(nem mostani történet,kb 30 éve)és pár óra múlva meghalt.Az apuka kérte hagy nézze meg,de a személyzet próbálta lebeszélni,mert nem volt szép látvány.De az apuka ragaszkodott hozzá,végül megmutatták.Az apa megnézte és tudod mit mondott?:Jaj pedig de szép!És közben mosolyogva könnyezett. ... És ez egy beteg,torz baba volt,de az övé ....Őszintén?IGEN!És ez így van rendjén!Én is a két gyönyörű kisfiamat(négy és másfél évesek) tartom a legszebbnek a világon!Ja és a férjem is! :)
2012. júl. 23. 19:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi ezen szoktunk jókat nevetni, hogy milyen szép a kisfiunk. Mert azt szoktuk mondani egymásnak a férjemmel, hogy ilyen csunya embereknek, hogy a csudába lett ilyen szép gyereke! Nem vagyunk csunyák de szépek sem. Olyan átlagos. De mindkettőnk szerint a fiunk negyon szép.

Tegnap jött szembe velünk egy 10 éves körüli kisfiu biciklivel és olyan aranyos volt, oda kiáltotta nekünk: csókolom, nagyon szép kisbabájuk van. Ugy meg lepődtünk mindketten, nem is tudtunk mondani semmit.

2012. júl. 23. 21:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mindenkinek a sajátja a legszebb. Azért mondom ezt, mert én régen egyáltalán nem találtam szépnek sem a babákat, sem a kisgyerekeket. Azokat sem, akikre mindenki mondta, hogy milyen gyönyörű gyerek, nekem egyszerűen nem tetszettek. Viszont a fiamba teljesen "szerelmes" vagyok, egyszerűen gyönyörűnek látom, oda vagyok érte, órákig tudom nézegetni :) Úgyhogy szerintem ez valami ösztönös dolog lehet.
2012. júl. 23. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
az én fiam nem szép, 3 éves múlt és egy kis macsó, zsivány, már most látszik, hogy a szeme sem áll jól. :D
2012. júl. 24. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!