Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztit hogyan kezeljem?

Bogyo110 kérdése:

Hisztit hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

teljessen el vagyok keseredve! az én 1.5 éves kislányom

elkezdte azt csinálni hogy ha elindulunk sétálni kb méter után kéri hogy vegyem fel majd kicsi cipelés után megint le majd megint fel.... aztán mikor már a kezem meg a derekam se birja kilóját akkor úgy kelkezd orditani persze egy könnycsepp nélkül hogy szerintem a városhatáron kivül is halják .Aztán ugye felveszem hogy ne üvöltsön akkor megnyugszik de sajna nemtudom cipelni a városon át ,Babakocsiban amióta menni tud el se marad a triciglijét csak tologatni szereti ugyszintén a kismotort is!de igy sehova nem tudok kimozdulni vele.Kiprobáltam hogy hagytam had sirjon majd abba hadja na ez nem jött be mert akkor orditva szalatt utánnam vgy negyed órán keresztül valami ötlete esetleg valakinek!mert nem akarok mindenhova kocsival járni .

2012. júl. 29. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Akkor se vedd fel,ha hisztizik. Hamar rájön,hogy nem ér el vele semmit.
2012. júl. 29. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

Hát, nem tudom. Esetleg ha csak a kismotort/vmi könnyű játékot visztek magatokkal és egy hordozót, mondjuk egy babaerszényt viszel?

Azzal könynebb hordozni.

2012. júl. 29. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem kell tudomást venni a hisztiről, nem kell felvenni, másképp nem megy. Tudom, hogy nehéz, de vissza kellene szoktatni a babakocsiba, mert hosszabb útra csak azzal lehet elindulni szerintem, ők még nem tudnak sokat sétálni. Az én fiam soha nem szerette a babakocsit, de rájött, hogy úgy is kiveszem amint lehet, amikor meg nem tudom, akkor hiába hisztizik, úgysem veszem ki. Mindenesetre kitartást.
2012. júl. 29. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
Türelem és higgadják kell. Babócám 19 hónapos ugyan olyan, mint a tied. Sétálunk pékségig és vissza. Apával cipelteti magát, velem nem. Úgy szoktattam le róla, hogy hagytam sírni és nem vettem fel, bármennyire könyörgött. Így a 3. alkalom után lesétálta a távot. Most már kezdünk hosszabb utakra is menni :)
2012. júl. 29. 21:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Kitartásom az van nem az a baj csak mát unom az utcán szánakozva nézőket hogy jaj szegény kislány gonosz anyuka!
2012. júl. 29. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Másfél évesen még nagyon kicsi. Az enyém egyáltalán nem gyalogolt még ennyi idősen. Esetleg kismotort olyan műanyagot lehetne venni neki, vagy sportbabakocsit amiben elvan. Mit vársz tőle ennyi idősen?
2012. júl. 29. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Ne törődj a nézőkkel, kéretlen tanácsadókkal. Tarts ki, ő a te gyereked, neked kell nevelned.

Csak így tovább, ne vedd fel! Ha következetes vagy, előbb-utóbb megtanulja a kis csibész.

2012. júl. 29. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Jaj, elnézést most olvasom, hogy nem akar ráülni...háát akkor türelem
2012. júl. 29. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Az a baj,hogy ha rákezd a hisztire a gyerkőc, nem azt érti meg abból ha felveszed,hogy "anya azért vesz,mert kellemetlen a sok járókelőnek a pillantása",hanem hogy"de jó,hisztizek és ez hatásos,mert anya felvesz".

Én is azt javaslom,hogy tojjál nagy ívben mindenkire az utcán és igen is kezd el nevelni ilyen tekintetben,mert a fejedre fog nőni.Először ennél jön a hiszit,később pedig a többi "akarom"-nál is.Sajnos úgy kell tenned,mint akit teljesen hidegen hagy és nem veszel róla tudomást.Tuti lesznek baromi nehéz köreitek,de ilyenkor azt kell szem előtt tartanod,hogy ennek meg lesz a gyümölcse.

KITARTÁS!! :(

2012. júl. 29. 21:56
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Senki nem gondolja, hogy gonosz vagy, ha hagyod hisztizni, akinek van gyereke tudja, miért csinálod, akinek meg nincs, annak tojj a fejére! Azt a negyed órát nem kellett volna megszakitani! Ki kell várni mig megunja!
2012. júl. 29. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!