Hisztit hogyan kezeljem?
teljessen el vagyok keseredve! az én 1.5 éves kislányom
elkezdte azt csinálni hogy ha elindulunk sétálni kb méter után kéri hogy vegyem fel majd kicsi cipelés után megint le majd megint fel.... aztán mikor már a kezem meg a derekam se birja kilóját akkor úgy kelkezd orditani persze egy könnycsepp nélkül hogy szerintem a városhatáron kivül is halják .Aztán ugye felveszem hogy ne üvöltsön akkor megnyugszik de sajna nemtudom cipelni a városon át ,Babakocsiban amióta menni tud el se marad a triciglijét csak tologatni szereti ugyszintén a kismotort is!de igy sehova nem tudok kimozdulni vele.Kiprobáltam hogy hagytam had sirjon majd abba hadja na ez nem jött be mert akkor orditva szalatt utánnam vgy negyed órán keresztül valami ötlete esetleg valakinek!mert nem akarok mindenhova kocsival járni .
Hát, nem tudom. Esetleg ha csak a kismotort/vmi könnyű játékot visztek magatokkal és egy hordozót, mondjuk egy babaerszényt viszel?
Azzal könynebb hordozni.
Ne törődj a nézőkkel, kéretlen tanácsadókkal. Tarts ki, ő a te gyereked, neked kell nevelned.
Csak így tovább, ne vedd fel! Ha következetes vagy, előbb-utóbb megtanulja a kis csibész.
Az a baj,hogy ha rákezd a hisztire a gyerkőc, nem azt érti meg abból ha felveszed,hogy "anya azért vesz,mert kellemetlen a sok járókelőnek a pillantása",hanem hogy"de jó,hisztizek és ez hatásos,mert anya felvesz".
Én is azt javaslom,hogy tojjál nagy ívben mindenkire az utcán és igen is kezd el nevelni ilyen tekintetben,mert a fejedre fog nőni.Először ennél jön a hiszit,később pedig a többi "akarom"-nál is.Sajnos úgy kell tenned,mint akit teljesen hidegen hagy és nem veszel róla tudomást.Tuti lesznek baromi nehéz köreitek,de ilyenkor azt kell szem előtt tartanod,hogy ennek meg lesz a gyümölcse.
KITARTÁS!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!