Közösségi oldalakra milyen időközönként és mennyi képet raktok fel gyerekeitekről? Mi számít már soknak?
Nem létszükséglet (honnan veszed) de ettől még jó, hogy van. Így tudom, hogy a középiskolai barátnőmnek 2 kislánya van. Nem pedig 5 évente érettségi találkozókon tudom meg. Persze semmi baj, ha valakinek nincs facebook profilja és a nem túl közeli barátai életeseményeiről csak 3-5 évente értesül, de ne legyen már az sem baj, ha valakit érdekel, hogy mi van a másikkal, hogy néz ki a gyereke.
Olyan, mint a mobil vagy egyszerűen csak a telefon. Régen csak levélben értekeztek az emberek és a posta előtt galambok hozták vitték a hírt. Ma ha valakivel valami történt akár 2 percen belül megtudhatjuk. Miért lenne ez baj.
Mindenki maga dönti el, hogy mennyire tárja a nyilvánosság elé az életét, mint ahogy azt is, hogy mások nyilvánosság elé tárt életéből mennyit fogad be.
"Elég szomorú, ha az emberi kapcsolatainkat a számítógépen keresztül kell fenntartani."
Utolsó előtti te miről beszélsz? Kissé eltértél a témától.
Na, ez a kérdés és a sok válasz arra volt jó, hogy megtudjam már minden ciki...lassan már nem lehet az itteni válaszadók szerint semmit sem csinálni, mert úgyis világrengető problémát látnak bele...
Nem hiszem, hogy kérdező neked bárkinek meg kellene felelned, max. csak önmagadnak.
Amúgy azóta mire jutottál? Leszedted a képeket, vagy töltesz fel még újat? Mersz vagy nem mersz? :D
Van aki napi 20-t rak fel, na én azt szépen elrejtem az idővonalról. Mert nem vagyok kíváncsi a szaros pelenkákra, meg a napi 20 cumis képre.
Az, hogy néha feltölt az oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!