Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közösségi oldalakra milyen...

Közösségi oldalakra milyen időközönként és mennyi képet raktok fel gyerekeitekről? Mi számít már soknak?

Figyelt kérdés
Persze ha egy nap 20 képet feldob az már igen, leginkább az olyan szituáció érdekelne, mikor megszületik egy kisbaba, újszülött képek, ennyi-annyi hetes.. stb. Mennyire érdekel titeket hogy fejlődik ismerősitek kisbabája?

2012. júl. 28. 13:32
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
58%

Én havonta teszek fel képeket, a szerintem legjobbakat, de én is külön mappába rendezgetve, ahol csak azok láthatják, akik közelebb állnak hozzám.

Amúgy engem nem zavar, ha valaki sok képet rak fel a gyerekéről. Persze lehet szelektálni, és aki nem kíváncsi minderre az is le tud tiltani embereket, vagy hát akkor ki kell törölni a "zavaró" embert.

Nem tudom amúgy minek kell sok mindenen kiakadni, ezek az oldalak a megosztásra jöttek létre, ha ez valakinek nem tetszik, ki lehet lépni. Nem kötelező semmi sem.

A különféle funkciókat pedig tényleg megnézheted, és készíthetsz külön mappát a közeli ismerősöknek, hogy nehogy valaki kiakadjon a babás fotóidon (amit -lehet én vagyok hülye de- nem értek, hogy lehet ezen is kiakadni).

2012. júl. 28. 14:14
 12/50 anonim ***** válasza:
44%
Babám 6 hónapos, 120 képpel dicsekedem.
2012. júl. 28. 14:23
 13/50 anonim ***** válasza:
80%

Babám 6 hónapos és 24 kép van fent.

Két hónaposról 31 kép még határeset szerintem, nem olyan sok, de nem is kevés.

Van ismerősöm akinek 7 hónapos és 150 kép van fent, na az sok. Annyit nem néz végig senki + unalmassá válik, hogy minden nap 5 új képet felrak.

Én azt nem szeretem amikor ugyanarról a szituációról felraknak mondjuk 5-10 képet, csak az egyiken jobbra néz a baba, a másikon balra. Valaki nem is szelektálja ki a jobb képeket, hanem felrak egyszerre 30-at akárhogy néz ki rajt a gyerek. Na az ilyenek unalmasak nekem is.

2012. júl. 28. 15:10
 14/50 anonim ***** válasza:
33%

2 éves múlt a kislányom és 31 kép van fenn róla. Inkább mostani képek. Van olyan ismerősöm, akinek a 3 éves gyerekéről kb. 1000 kép van fenn, na az már nagyon sok. Nem hiszem, hogy van, aki képes annyi képet végignézni, mégha rokon is az illető. Ismerősök meg tuti, hogy nem fognak szinte 50-60 képet naponta nézegetni.

Amennyit feltöltöttél még nem sok szerintem.

2012. júl. 28. 15:24
 15/50 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 3 gyerekem van, és kb 200 képem van fent, de ez nem egy mappában, hanem többfelé osztva. És kb 3 év alatt került ki ennyi kép. Ha van vmi esemény, akkor van hogy több képet is teszek ki egyszerre 5-10-15 db-ot (attól függ), de aztán van hogy 1-2 hónapig nem teszek ki. Néha kicsit sokallom a képeket, de úgy vagyok vele, hogy csak az ismerőseim láthatják, akinek nem tetszik nem muszáj megnéznie. Én szívesen nézegetem az ismerőseim vagy a gyerekeik képeit. Sok olyan ismerősöm van, akivel amúgy ritkán tudunk találkozni, de attól még jóban vagyunk, így jó néha "látni őket".
2012. júl. 28. 15:32
 16/50 anonim ***** válasza:
69%

Na gyorsan megnéztem a képek számát. 180, és egy éves a lányom. Úgy látom ez már soknak számít. Viszont legalább mappákba van rendezve és nem minden nap töltök fel, hanem ritkábban, de akkor többet.

Én azt nem szeretem amikor valakinek egy mappában van az összes képe, meg amikor ugyanarról a mumentumról van 20 kép, csak mindegyiken kicsit másként tartja a fejét...

2012. júl. 28. 15:55
 17/50 anonim ***** válasza:
66%

A fiam 2 éves lesz és a 2 közösségi oldalon összesen 26 kép van fent róla. Igaz anno szelektáltam is belőle pl. 1 évesen a felét letöröltem.

Van olyan rokon, aki csak az első hónapról 66 képet tett fel, na az túlzás!

2012. júl. 28. 15:57
 18/50 anonim ***** válasza:
39%

Lányom 11hónapos lesz. Van 11 albumom, mind odaillő címmel ellátvapl. at esküvőnk vagy lubickolás, húsvét. Mindben van néhány fotó, kb 10. Úgy döntöttem néhányat hagyok csak meg, lassan elkezdem törölni őket. Amúgy csak az ismerőseim láthatják. Nem tettem fel meztelen fotókat, nem hinném, hogy a lányom örülne majd neki :)

Engem érdekel hogy halad más babája én is nyitott vagyok, ha valaki rákérdez és van fenn olyan fotó ahol épp először áll lábra a lányom, mert büszke vagyok rá és azok is látják, akik nem lehetnek mellettünk, ha nem ez nem jó, vagy sok, akkor sajnálom.

2012. júl. 28. 16:31
 19/50 anonim ***** válasza:
58%
Ami az internetre felkerül az fent is marad. Szóval én a szinte meztelen képeket nem értem.
2012. júl. 28. 16:34
 20/50 anonim ***** válasza:
58%

Üzenőfalra eddig három képet és egy videót töltöttem fel, viszont külön mappában több kép is van.

Nekem csak olyan személyek vannak az ismerőseim között, akiknek tényleg kíváncsi vagyok az életére, na meg remélem ők is az enyémre :)

2012. júl. 28. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!