Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közösségi oldalakra milyen...

Közösségi oldalakra milyen időközönként és mennyi képet raktok fel gyerekeitekről? Mi számít már soknak?

Figyelt kérdés
Persze ha egy nap 20 képet feldob az már igen, leginkább az olyan szituáció érdekelne, mikor megszületik egy kisbaba, újszülött képek, ennyi-annyi hetes.. stb. Mennyire érdekel titeket hogy fejlődik ismerősitek kisbabája?

2012. júl. 28. 13:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
58%
Konkrétan egy darab kép sincs fent róla pedig már 10 hónapos.nem is lesz mert nem cirkuszi látványosság.....apukám 30 éve kint él Amerikában neki küldök emailon ennyi...aki látni akarja felhív,eljön,megnézi......természetesen azokat sem szólóm le aki felteszi a gyermeke képeit, csak hát ez az én személyes véleményem...
2012. júl. 30. 14:51
 32/50 anonim ***** válasza:
26%
4 hónapos és vagy 120 kép van róla.Amúgy kit érdekel, hogy ki mit gondol ha nem tetszik nem nézi meg!!
2012. júl. 30. 18:55
 33/50 anonim ***** válasza:
50%

Akinek van fent kép, az cirkuszi látványosságnak számít?

:)

Te jó ég...mennyit tudtok szenvedni, meg túlozni. Kész őrület miken tudtok kiakadni. Most tényleg számolgatjátok az ismerősök fényképeit? Én nem unatkozom ennyire. :)

Tessék, lehet piros kezezni. Meg választani is: ha valami nem érdekel, ne kattints rá. A facebook nem azért jött létre, hogy mindent eltitkolj. Ha tag vagy megosztasz valamit. Ha ez nem tetszik, nem leszel tag. Azért ne legyetek tagok, hogy mások képein akadjatok ki, főleg babás képeken nem kell kiakadni. Ha ez is gáz nektek, akkor tényleg nagyon unatkoztok és befásultatok.

Én még soha nem számolgattam barátaim képeit. Viszont ha nem volt kedvem vagy időm nézegetni, hát nem néztem meg. Mert van választása mindenkinek, a szenvedés és kiakadás helyett.

2012. júl. 30. 18:57
 34/50 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 33-as!

31-es vagyok....nem szenvedek csak a személyes véleményemet írtam le,ahogy mindenki más is ezen az oldalon.....szerintem meg Te vagy aki szenved,mert kifordítod a szavaimat......ennyit erről.

2012. júl. 30. 19:20
 35/50 anonim ***** válasza:
35%

Gondoltam, hogy nem veszed az iróniát, és megsértődsz. De nyugodtan háríts csak, és remegj idegességedben, ha valaki több képet tölt fel, mint szerinted "illik". Mert bizony ez világraszóló probléma.

Amúgy örülök, hogy kizárólagosan magadra vetted, pedig többeknek is szólt, akik képesek a facebookos és hasonló oldalakra feltöltött képek mennyiségén felháborodni.

Tényleg ilyen baromi nagy probléma, ha megosztják az emberek a babáik fotóját több képben? Mi az hogy itt is van tól-ig határ? Komolyan számolgatni kell ezt? A kérdezőnek meg tényleg félnie kell, hátha megszólják? Már emiatt is?

Hát nem csoda, hogy fél, mert nem mindegy milyen babakocsit vesz, nem mindegy mikor és hogyan táplál hozzá, nem mindegy milyen pelenkát használ, nem mindegy milyen oltást adat be, és még az sem mindegy hány képet tölt fel. Ítélkező tekintetek mindenhol. Ez csak itt van így, vagy a valós életben is lehurrogjátok a szomszédot pl. a facebookos képeinek száma miatt?

2012. júl. 30. 20:29
 36/50 anonim ***** válasza:
41%

Én most végigolvastam a kérdést, és bevallom töröltem pár képet nehogy kiderüljön, hogy túl sok...

Bár lehet nem kellett volna, mert reményeim szerint nincs olyan ismerősöm, akik megsértődik a képeink számán, vagy épp ezt számolgatná. De úgy látszik ebben is vannak mélyen kritikusok. Mindegy, remélem tényleg nem az ismerőseim között vannak.

2012. júl. 30. 20:39
 37/50 anonim ***** válasza:
21%
Úristen utolsó sz@rd már ki mit gondol.Ha nem akarja látni, zavarja akkor nem nyitja meg. END!!
2012. júl. 30. 20:57
 38/50 anonim ***** válasza:
53%

tök vicces, egyesek mennyire besértődnek azon, ha azzal kell szembesülniük, h a 275 kép, amit a babájukról posztoltak, néhány embert halálra untatott. pedig szerintem nem épeszű ember az, aki nem veti latba ezt is, mint lehetőséget.

a kérdés úgy szólt: mi számít soknak? nem úgy, h mennyi kép engedélyezett, v mit szabad és mit nem... senki nem vitatja, h minden fb felhasználó annyi képet tölt fel bármiről, amennyit akar. csak van egy netikett, azok részére, akik nem sz.rnak le pont mindent, mint a kérdező pl, és akit érdekel, h mások mit gondolnak a cselekvéseiről.

felhívnám egyúttal a figyelmet arra, h a fb és más megosztó oldalak KÖZÖSSÉGI oldalaknak számítanak, tehát fontos a közösség, a köz véleménye, másképp minek is vagyunk ott? hogy képviseltessük magunkat? kérdem én, aki itt azon hőbörög, h ki miért korlátozza őt fenenagy szabadságában, azt milyen ingerek hajtják arra, h megossza az életét másokkal? nem a dicséret, az elismerés, a figyelem felhívásának vágya??? akkor mi a rákért nem nézegeti a babás fotókat a saját laptopján?

csak 1 pillanat belegondolást kérek, ennyi. megosztás = közösség = közvélemény. ne tessék már kiakadni azon, ha másoknak a posztolt babás fotók mennyiségéről van egy véleményük.

2012. júl. 30. 22:45
 39/50 anonim ***** válasza:
76%

Tegyük fel van 10 kismama ismerősöd. Minden nap kitesz a nyitó oldalra 20 képet, az napi 200 kép. Kit érdekel ennyire más gyere? Senkit.

Ha kitesz 1 képet és egy linket ami az albumába vezet, ahol 500 kép is lehet az nem idegesítő. Mert azt tényleg az nézi meg aki akarja.

2012. júl. 30. 22:54
 40/50 anonim ***** válasza:
Kedves 38-as, ezt nagyon jól leírtad. Mindezek mellett ha állandóan képek kerülnek fel (nem napi 1 hanem rengeteg, minden mozdulatról...és nem csak a babásoknak) akkor az ember sokszor lemarad arról ami esetleg tényleg érdekelné. Mert nem néz vissza mondjuk annyit. De ez csak az én véleményem, ettől még más megoszthat mindent a gyerekéről vagy a saját életéről, max nem nézem meg és ha nagyon zavar és nem is közeli ismerős akkor meg törlöm az ismeretséget.
2012. júl. 31. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!