Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közösségi oldalakra milyen...

Közösségi oldalakra milyen időközönként és mennyi képet raktok fel gyerekeitekről? Mi számít már soknak?

Figyelt kérdés
Persze ha egy nap 20 képet feldob az már igen, leginkább az olyan szituáció érdekelne, mikor megszületik egy kisbaba, újszülött képek, ennyi-annyi hetes.. stb. Mennyire érdekel titeket hogy fejlődik ismerősitek kisbabája?

2012. júl. 28. 13:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
73%
10 honapos a lanyom es kb. 73 kep van fent rola. Nem teszek fel egynel többet ugyanazon a napon, ill.van, hogy 2 hetig nem töltök fel semmit. De mi külföldön elünk, ezert csak igy tudjak követni a csaladom a babam növekedeset. Amugy nekem is van olyan ismerösöm, aki kb.150 kepet tesz fel egyszerre. Na, ezeket nem szoktam vegignezni.
2012. júl. 28. 21:17
 22/50 anonim ***** válasza:
58%

Kedves utolsó! Nehogy megsértődj!

Annyira mókás amit írtál, megmosolyogtam:)

"10 honapos a lanyom es kb. 73 kep van fent rola."

Olyat nem szoktak írni, hogy kb. 73 db, hanem inkább azt, hogy kb. 70, vagy 80 db:)))

Gondolom, akkor pont 73 kép van fent:))

2012. júl. 28. 22:24
 23/50 anonim ***** válasza:
65%
Telefonrol pötyögök es mar lusta voltam visszamenni kijavitani 5-ösre.:) Egyebkent nem tudom mennyi van fent, mert a regekböl mindig szelektalok es törlök. Felek, hogy megszolnak, hogy sok kepem van fent.:)
2012. júl. 28. 22:29
 24/50 anonim ***** válasza:
49%
Én már ott tartok, hogy leszedem a gyerekek képeit, régebben volt fent fejenként 5-10 db, már csak 1-1, de ezt is készülök leszedni. Magamról is csak egy van fent, aki ismer, felismer róla. Nem a nagyvilágnak szólnak a családi képeink, a barátaim kapnak linket a webalbumunkhoz. Ettől persze más annyit tesz fel amennyi neki jólesik, szerintem ebben is érdemes az egészséges mértéket tartani.
2012. júl. 30. 09:48
 25/50 anonim ***** válasza:
42%
24-es válaszolóval teljesen egyetértek, éppen ezért én már sem facebook-on, sem iwiw-en nem vagyok fent. Aki valóban az ismerősöm és kíváncsi a gyerekeimre az eljön és megnézi őket, vagy ha találkozunk akkor nézi meg őket. Egyébként pedig tökéletesen megvagyok facebook és iwiw nélkül is.
2012. júl. 30. 10:54
 26/50 anonim válasza:
65%
Mi vidékre költöztünk, így ritkán tudnak csak látogatni a rokonok és barátok, ezért tartjuk a kapcsolatot ilyen közösségi oldalakon. Én 2-3 havonta teszek fel 10-15 képet a babáról.
2012. júl. 30. 10:59
 27/50 anonim ***** válasza:
74%
Tölts fel annyit, amennyi NEKED jól esik. Különben ki mondja meg, hogy mennyi a sok? Van akinek egy is, van aki 200-at is végignéz. Ne azt tartsd szem elôtt, hogy mást zavarsz-e, mert nem tudsz mindenkinek megfelelni. Akit nem érdekel, ne nézze meg. Nem kötelezô.
2012. júl. 30. 11:09
 28/50 anonim ***** válasza:
57%

Ja és mostanában divat lett bárkit fikázni, aki bármit megoszt. Mindenki nyafog valamiért, nem érdekel a sok videoklip, ne tedd ki, nem érdekel a politika, ne írj róla, nem érdekel a gyereked, ne tölts fel fotót, nem érdekelnek a napi bölcsességek, ne oszd meg, nem érdekelsz, ne tegyél ki semmit sem.

Szerintem meg ha valakit nem érdekel valami, nem nézi meg, átugorja, sôt, akár le is tilthatja az illetôt. Nekem két ilyen ismerôsöm van, ôk mindig a saját enei cuccukat promózták. Nem érdekelt, de ettôl nem tartom oket hülyének, egyszerûen nem vág egybe az érdeklôdési körünk. De pampogni, puffogni ezért nem fogok, mert hülyeség.

27-es voltam.

2012. júl. 30. 11:14
 29/50 anonim ***** válasza:
73%

nekem nincs túl sok fent, és azok is mind egyéni beállítás alatt állnak, vagyis az nézi meg akinek megengedem. Az idegenek csak a profilképemet látják. A közelebbi ismerősök 1-2 képet a család pedig a többit :)

Engem mondjuk nem zavar, hogy ki mennyi képet és hogyan tesz fel a gyerekéről, saját dolga. Max meglepődök amikor látom, hogy a szülésről fent van 1-2 kép ahol az anyuka melle is kilóg a gyerek meg véres...de mivel nem én vagyok nagyon nem érdekel. Ami nem érdekel azt meg nem nyitom meg.

Amit viszont utálok, ha privát üzenetekben zaklatnak, hogy szavazzak a gyerekre.

2012. júl. 30. 11:25
 30/50 anonim ***** válasza:
75%

jó a kérdés.

nekem 10 hónapos lányom van. összesen 25 kép van fönt róla a fészen. újszülöttként 3-asával posztoltam, mostanában már csak havi 1-et. nem a kiszámítottság a lényeg (sztem volt hónap, amikor ki is maradt a fotó), inkább az, h nem szeretném "leterhelni" a majdnem 400 ismerősömet, akiknek minimum fele, de inkább 2/3-a nem családos még, a gyerekem képeivel. én sem szerettem anno, mikor még gyerektelen voltam, másokét napi 5-10 fotó szintjén látni. heti 1-2 még rendben volt, nem tűnt föl, de aki naponta, kétnaponta nyomta, az hide-ba került nálam. szerintem az sok, és ami sok, az ciki. mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, én így, mert szerintem ez a jó.

a rokonoknak és nagyon közeli ismerősöknek emailben szoktam küldeni a jól sikerült, friss képeket.

most, h gyerekem van, valamivel toleránsabb vagyok, és nagy előszeretettel lájkolgatom is mások gyerekeit, de akkor is érzem, mikor van a "sok".

de ez alap embertípus kérdése. ugyanígy nem veszek föl olyan blúzt, amiből kilóg a nem túl csinos derekam, vagy nem beszélem meg mindenkivel a hálószobatitkaimat.

2012. júl. 30. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!