Ismerős a szituáció?
Kisfiúnk van, a második babánkat várjuk és nagy örömünkre ő is kisfiú lesz. Bárkinek bejelentjük, hogy babát várunk és kisfiú a válasz kétféle:
A: Legalább nem kell ruhát venni
B: Nem baj, majd a 3. kislány lesz
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért nem lehet ŐSZINTÉN örülni két kisfiúnak. Ti is találkoztatok ezzel?
nem kell komolyan venni a válaszokat ennyi
ti örüljetek más nem fontos
Dettó ez volt. Két fiam van :) Ráadásul nagyon-nagyon kisfiúkat szerettünk volna. A családom nagyon lánypárti...
Az elsőnél: óóó de kár hogy fiú, miért nem kislány?
A másodiknál: már megint egy fiúúú? (és mint ahogy te írtad, legalább nem kell ruhát venni) :)
Már csak röhögök rajta, de nagyon sokat bosszankodtam.
szerintem csak hirtelen nem tudják az emberek, hogy mit reagáljanak. nem kell egyből rosszra gondolni. Nem tudják, hogy ti hogy viszonyultok a témához, örültök-e neki.
Nekem pl. vörös hajú a 7 hónapos kislányom. Rendszeresen megkapom, hogy nem baj, majd bebarnul/kiszőkül. Én imádom, hogy vörös és annyit szoktam mondani, hogy de ha ilyen marad, akkor is felneveljük ám...
Kedves, ne húzd fel magad ezen:) tök fölösleges:)
Gondolj bele, mit lehet erre mondani? ha csak annyit mondanának, de szuper, lehet az lenne a bajod, hogy "tuti közben arra gondolt, hogy lehetett volna lány is"
Ezek a hormonok!:)
NEkem a fiam után lány lett, most 8 hónapos, és már hónapok óta faggatnak, lesz-e harmadik baba.
Ez így megy, szabvány szövegek vannak ezekre a helyzetekre, én sem tudom nagyon, mit mondjak a terhes barátnőmnek, mert nem tudom, min fog megsértődni, pedig mondom, nekem is két gyerekem van.
Igen.
Az első gyermekünk lány lett. Mi lányt szerettünk volna, de mikor mondtuk az ismerősöknek, hogy lány akkor:
A: Nem baj, jó az is.
B: Na, majd a következő fiú lesz.
C: Ne szomorkodj, lesz majd egyszer fiad is.
Csak néztem kiguvadt szemekkel, hogy mi LÁNYT akartunk, és nem vagyunk szomorúak...
Számomra érthetetlen.
Nekem is 2 fiam van, úgyhogy igen, ismerős :))))
Meg ez: és nem rossz, hogy megint fiú?
De vazzz és akkor már ne is örüljünk neki? Ez nem kívánságműsor! Na és akkor erre jön a "nem baj, majd a 3. lány lesz", amitől már néha a hajam tépem!
És ha a 3. is fiú lenne, akkor a 4.-el jönnének??? Áááááááá, kegyetlen hülyék tudnak lenni az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!