Ti hogy csináljátok a babátoknak?
A cukkinit, a patiszont, a tököt, a brokkolit, és a céklát?
Megfőzitek, aztán turmix? És a csirke, pulyka husit? Mekkora adagot főztök? Vagy megfőzitek, aztán turmix, és lefagyasztjátok?
Köszi aki segít:)
egyszerűbb,olcsóbb,és gazdaságosabb a bébiétel. és változatosabb is
amúgy ha főzni szeretnél neki az a legjobb h igyekszel olyan ételt választani az egész családnak ami mindenkinek megfelel és abból veszel ki a apicinek és készíted el másképp. pl borsófőzit neki passzírozod és tápival vagy anyatejjel habarod stb. a többieknek meg rendesen. én sosem főztem csak a picinek,de én csak hétvégén főztem,hétköznap rendeltem és babaétel.
sokszor tényleg egyszerűbb és ráadásul tudod h az úgy van elkészítve ahogy neki jó és nem kell izgulni.
lehet kapni babaszakácskönyvet nem tudom a pontos címet,lila és kisbaba van rajta abban csupa olyan recept van amit baba és család is ehet
A cukkinit kockára vágom,puhára főzöm,botmixerrel pépesítem,meg persze azokat is,amivel eszi éppen,pl. répa,krumpli.
Csirkemellet összekockáztam,picit sós vízben puhára főztem,szintén turmixoltam,és jégkockatartóban lefagyasztottam,amikor megfagyott,zacskóba átraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!