Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vasaló anyukák, mi a titok?

Nem vasaló anyukák, mi a titok?

Figyelt kérdés
Vadiúj szuper mosógépem van, mindent tud, szépen, simítva teregetek, próbálok szépen hajtogatni, de mégis gyűrött marad a ruha. Csak a szárítógép után nem kell vasalom, de az ilyenkor ugyebár felesleges. Van valami praktika, vagy egyszerűen nem zavar benneteket a gyűrött ruha? Nem bántásképpen, csak tényleg érdekelne, mert legjobb tudásom szerint csinálom, mégis vasalnom kell. Amivel nem is lenne gondom, mert szeretek vasalni, csak sok időt vesz el.

2012. júl. 19. 13:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Már sokszor megfogadtam, hogy nem válaszolok, mert nem úgy válaszol, hogy nálunk ez vagy az van, illetve nekem ez vagy az a tapasztalatom, hanem egyből az, hogy ki honnan veszi. Ezért van az, hogy ezen az oldalon egyre több buta választ olvasni, mert, ami értelmes, azt leszólják. Ennyi.
2012. júl. 19. 14:45
 22/29 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de továbbra sem találom azt a részt, ahol leszóltak volna. Köszönöm a válaszodat, nekem hasznos!
2012. júl. 19. 14:47
 23/29 anonim ***** válasza:
14-esben.
2012. júl. 19. 14:48
 24/29 anonim ***** válasza:

Én semmit sem vasalok, de nem tudom hogyan csinálom :)

800on centizek, 1:22 perces a program, indesit mosógép, 4kg ruha fér bele.

Ha nem lenne tök sima a ruha amikor elrakom, a szekrényben úgyis lelapítja a többinek a súlya :)

2012. júl. 19. 15:20
 25/29 anonim ***** válasza:

Off

aki ecetet használ az mennyit? És az öblítő részbe kell tenni?

Egyébként ingeket nekem is muszáj vasalnom, szövet nacikat, meg néhány pólót ami olyan, de amíg csak párommal voltunk ketten én is vasaltam ágyneműt, pizsit... törölközőt, bugyit, zoknit nem! :)

Most én is igyekszem 'szépen' teregetni de nekem is furcsa így néhány ruha, valószínűleg a szokás miatt! De inkább töltöm az időt a lánykámmal minthogy nyomjam a deszkát! :)

2012. júl. 19. 17:22
 26/29 Enn& válasza:

Ne haragudj segíteni nem tudok sajnos, csak kifejezni együtt érzésemet.

Az én párom is inget hord a munkahelyén, és a rossz az, hogy valóban, egy gyűrődés sem lehet rajtuk. Ma is bosszankodtam egy sort. A fura az, hogy bár elég sok ruhát mosok egyszerre, de maximum 700 fordulattal centrizek, az ecetet felváltottam Frosh öblítőre, hátha puhábbak lesznek a ruhák, és mindet mindig vállfákra aggatom, előtte jó erősen többször is kirázom, de olyan masszív gyűrődések keletkeznek az ingeken, hogy minden ilyen helyet alaposan be kell spricniznem, máshogy nem boldogulok velük, így viszont olyan macerás. Gőzölős a vasalóm, de víz nélkül használom.

Ja, igen, az öblítő puhította a ruhákat, de az ingek ugyan olyan nehezen vasalhatók.

Mindig a 100% pamut anyag mellett álltam, de a vasalási kínlódások miatt az ingek terén ez már változott.

2012. júl. 19. 20:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Minden ruhát kirázok, mielőtt kiterítem, a vizes anyag a súlyánál fogva kirántja a ráncokat, mindent jó szellősen teregetek, és kisimogatom hajtogatás közben. Csak ingeket vasalok a férjemnek, de azokat csak közvetlenül felvétel előtti este.
2012. júl. 19. 22:09
 28/29 A kérdező kommentje:

Na ma van a főpróba. Szokás szerint kimostam, de kisebb fordulatszámon centriztem. Nagyon szépen teregettem, mikor leszedtem, csak összehajtogattam, és beraktam őket a kosárba, de már most rosszul voltam, amikor a pólókat láttam. :) Az ing nem téma, mert azt kötelező úgyis vasalni, nadrágok dettó.

Reggel megnézem őket...

Mindent köszönök!:)

2012. júl. 19. 22:25
 29/29 anonim ***** válasza:
csak tárgyalásra vasalok inget. Teregetés elött szépen kirángatom és ennyi.
2012. júl. 20. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!