Nem vasaló anyukák, mi a titok?
Én semmit sem vasalok, de nem tudom hogyan csinálom :)
800on centizek, 1:22 perces a program, indesit mosógép, 4kg ruha fér bele.
Ha nem lenne tök sima a ruha amikor elrakom, a szekrényben úgyis lelapítja a többinek a súlya :)
Off
aki ecetet használ az mennyit? És az öblítő részbe kell tenni?
Egyébként ingeket nekem is muszáj vasalnom, szövet nacikat, meg néhány pólót ami olyan, de amíg csak párommal voltunk ketten én is vasaltam ágyneműt, pizsit... törölközőt, bugyit, zoknit nem! :)
Most én is igyekszem 'szépen' teregetni de nekem is furcsa így néhány ruha, valószínűleg a szokás miatt! De inkább töltöm az időt a lánykámmal minthogy nyomjam a deszkát! :)
Ne haragudj segíteni nem tudok sajnos, csak kifejezni együtt érzésemet.
Az én párom is inget hord a munkahelyén, és a rossz az, hogy valóban, egy gyűrődés sem lehet rajtuk. Ma is bosszankodtam egy sort. A fura az, hogy bár elég sok ruhát mosok egyszerre, de maximum 700 fordulattal centrizek, az ecetet felváltottam Frosh öblítőre, hátha puhábbak lesznek a ruhák, és mindet mindig vállfákra aggatom, előtte jó erősen többször is kirázom, de olyan masszív gyűrődések keletkeznek az ingeken, hogy minden ilyen helyet alaposan be kell spricniznem, máshogy nem boldogulok velük, így viszont olyan macerás. Gőzölős a vasalóm, de víz nélkül használom.
Ja, igen, az öblítő puhította a ruhákat, de az ingek ugyan olyan nehezen vasalhatók.
Mindig a 100% pamut anyag mellett álltam, de a vasalási kínlódások miatt az ingek terén ez már változott.
Na ma van a főpróba. Szokás szerint kimostam, de kisebb fordulatszámon centriztem. Nagyon szépen teregettem, mikor leszedtem, csak összehajtogattam, és beraktam őket a kosárba, de már most rosszul voltam, amikor a pólókat láttam. :) Az ing nem téma, mert azt kötelező úgyis vasalni, nadrágok dettó.
Reggel megnézem őket...
Mindent köszönök!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!