Lányok olvasta valaki a Titok című könyvet?
Csak egy jó tanács: PCOS-val inkább arról olvass, hogyan kell táplálkozni, ez ugyanis endokrinológiai betegség, nem nőgyógyászati. Fordulj endokrinológushoz, válts életmódot (szénhidrátszegény táplálkozás, lassan felszívódó szénhidrátokkal - van kimondottan PCOS-diéta, amit életed végéig folytatni kell), és az tényleg fog segíteni. Emellett persze gondolkozhatsz pozitívan is.
2012. ápr. 25. 10:23
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor Neked is egy jó tanács:Tartsd meg magadnak a véleményedet!Én segíteni szeretnék azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint én!És tisztában vagyok a diétával meg mindennel,egészségügyi végzettségem is van,ugyhogy nem kell kioktatnod!:)
Igen olvastam,de nem konkrétan a teherbeesés jutott róla eszembe.........A pozitív gondolkodás az oké,de a Titok című könyv arra nem ad tanácsot, hogy aki történetesen 3 éve akar gyereket, semmi e.ü. problémája nincs, hogy csinálja meg azt,hogy ne gondoljon a nap 24 órájában a babára...:)Érted remélem mit akarok ebből kihozni..A Titok című könyv teljesen más kategória, nem a teherbeeséssel van összefüggésben.Én alkalmazom, de nem konkrétan erre a témára.A nem várt menstruáció jelentkezésekor az embert olyan pánik és negatív hullám önti el, hogy Titok vagy nem titok, elszomorodik.....Ezzel nem bántani akarlak, csak nem passzol szerintem ide.De ez csak az én véleményem.
2012. ápr. 25. 10:29
Minek írsz ki kérdést,ha a véleményezőt lehurrogod, és nayakam teszem rá, hogy le is pontozod......Pfújjj...undorító magyar mentalitás....Ennyit a pozitívizmusodról....;)(pfújjj,pfújj,pfújjj) 2. voltam...Várom a lefele mutató kezecskédet, kedves ápolónéni!Neked kellene a legjobban tudnod, hogyan kezeld az empátiás kézségedet!
2012. ápr. 25. 10:31
Hát nem tudom, én nem igazán gondoltam, hogy PCO-val sikerülni fog, ennek ellenére hála Istennek 2 hónap alatt összejött, 37 hetes vagyok. Pont akkor sikerült, amikor azt gondoltam, hogy most tuti nem. :)
Mellesleg ha valaki leírja a véleményét a kérdésedről, akkor ezt el kell fogadnod. És adott esetben igen rosszul eshet évek óta próbálkozóknak, hogy úgy véled, a szép dolgokra gondolni elegendő ahhoz, hogy jöjjön a gyermek. Örülök, ha téged feldobott, de valójában egy közhelygyűjtemény.
Ennek ellenére tényleg szívből kívánok mihamarabbi babásodást. :)
2012. ápr. 25. 10:47
Ha valaki jó ilyen irányú könyvet akar olvasni az olvassa el Zita West: Gyereket szeretnénk című könyvét! Nekem meg van . Minden benne van amit tudni kell! Nekem ez segített. 5 év várakozás után most vagyok 11 hetes.
2012. ápr. 25. 12:32
Szia!
Én olvastam és hiszek is benne, miért pont az élet e területén ne működne?
Szerintem a pozitív gondolkozás eleve csodát tesz az emberrel.
De mibdezek ellenére el kell fogadni ha más nem így gondolja.
2012. ápr. 25. 12:34
Én a terhességem alatt, és előtte hónapok alatt kb. 10x elolvastam...nekem is voltak problémáim (ami igenis endokrinológust igényelt), de ez a könyv is segített.
2012. ápr. 25. 15:36
9/11 A kérdező kommentje:
Azért jó látni hogy vannak kik értik hogy mire gondolok!:)Kívánom mindenkinek hogy mielőbb sikerüljön a Baba!:)
Kedves Kérdező,
Te véletlenül nem a szegedi egyetemre jársz?
A pénteki előadáson egy lány mutatta egy csoporttársamnak.
2012. ápr. 29. 14:16
Kapcsolódó kérdések: