Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek saját lakásotok van,...

Nektek saját lakásotok van, vagy albérletben éltek?

Figyelt kérdés
Mi elég rossz helyzetben vagyunk.Anyukámmal élünk.Párom járja külföldet, hogy legyen egy kis tőke a hitelhez..Elég elkeserítő a helyzet, mert van egy kislányunk(4hónapos)és sajnos párom lemarad mindenről vele kapcsolatban:(.Nem akartunk várni a babával, igaz még fiatalok vagyunk, de így akartuk és terveztük. Nem kapnak a fiatalok semmi segítséget! Na, de nem akarok politizálni, Isten mentsen tőle.Csak kíváncsi vagyok másnak, hogy sikerült esetleg saját házat/lakást szerezni?Természetesen csak az válaszoljon aki akar és nem érzi sértőnek a kérdést.

2012. júl. 18. 13:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Saját lakásban lakunk, hitellel. Forint hitel, így nem emelkedett a törlesztőnk, sőt inkább csökkent. Viszont laktunk albérletben és semmi baj nincs azzal sem. Mindegyiknek megvan az előnye, ahogy valaki írta is. És egyáltalán nem tartom felelőtlennek, aki albérletbe szül gyereket. Azt nagyobb felelőtlenségnek tartom én is, hogy a mai világban nincs valahol fürdőszoba és oda szülni gyereket. Egyébként külföldön is a többség bérli a lakást és nem ragaszkodnak a sajáthoz. Csak nálunk "divat", hogy legyen saját, na meg Magyarországon sajnos nem úgy van, mint kint, hogy akár az életed is leélheted egy lakásban és ott azért nem függsz a tulajtól. Ott a bérlőnek is vannak jogai, de itt nálunk néhány bérbeadó elég furcsán gondolkodik. :( Bár mi amikor béreltük lakást, csak jóval találkoztunk, de sok rosszat lehet hallani.
2012. júl. 20. 08:16
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok, sajnálom, hogy leszóltok, eleve azért írtam oda, hogy mindenkinek más az értékrendje, hogy ne legyen belőle vita. Látom, nem sikerült megúsznom:) Én nem szültem volna albérletbe, ezt írtam is. Azt viszont nem írtam, hogy mindenki buta, aki albérletbe szül. Én (SZEMÉLY SZERINT, értsd ÉN MAGAM, nem minden nő ezen a világon) nem szülnék. És ÉN MAGAM tartottam volna SAJÁT MAGAMAT felelőtlennek, ha ezt megteszem, nem mindenkit tartok annak ezen a világon, aki másként gondolkodik, mint én. Van itt sok-sok olyan kérdés, amiben összeugranak az anyukák, csak azért, mert eltér a véleményük egymástól. Jó volna már megtanulni, hogy - talán sajnos, talán szerencsére - nem vagyunk egyformák. Én magammmal szemben vagyok kritikus, ha megtörtént volna, a saját butaságomat okolnám, nem pedig kibúvót keresnék arra hivatkozva, hogy más is így csinálja (például tőlünk nyugatra). És azt is írtam, hogy ha ilyen lenne a helyzetünk (a szememben kilátástalannak nevezve ezt - és ez megint MAGAMRA, és nem a világ egyéb anyukáira vonatkozik), akkor nyilván újragondolnám az értékrendemet, hogy mi fontosabb, a saját gyerek, vagy a saját lakás.

Na, mostmár kimagyaráztam a bizonyítványomat, még egyszer bocsássatok meg, ha valaki magára vette. Magamról írtam, a magam véleményét saját magamról, a saját értékrendemről, nem a tiétekről.

Remélem, kérdező, hogy nektek is kialakul úgy, ahogy szeretnétek.

2012. júl. 20. 13:40
 43/44 anonim ***** válasza:

"És ÉN MAGAM tartottam volna SAJÁT MAGAMAT felelőtlennek, ha ezt megteszem, nem mindenkit tartok annak ezen a világon,"

(qrvára),bocs, "nagyon" nem így hangzott, de köszönjük a kiegészítést.

2012. júl. 20. 13:55
 44/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 16-os a jókívánságot! :) Minden jót Neked is! Köszönöm a sok-sok választ :))
2012. júl. 20. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!