Nektek saját lakásotok van, vagy albérletben éltek?
16-os vagyok, sajnálom, hogy leszóltok, eleve azért írtam oda, hogy mindenkinek más az értékrendje, hogy ne legyen belőle vita. Látom, nem sikerült megúsznom:) Én nem szültem volna albérletbe, ezt írtam is. Azt viszont nem írtam, hogy mindenki buta, aki albérletbe szül. Én (SZEMÉLY SZERINT, értsd ÉN MAGAM, nem minden nő ezen a világon) nem szülnék. És ÉN MAGAM tartottam volna SAJÁT MAGAMAT felelőtlennek, ha ezt megteszem, nem mindenkit tartok annak ezen a világon, aki másként gondolkodik, mint én. Van itt sok-sok olyan kérdés, amiben összeugranak az anyukák, csak azért, mert eltér a véleményük egymástól. Jó volna már megtanulni, hogy - talán sajnos, talán szerencsére - nem vagyunk egyformák. Én magammmal szemben vagyok kritikus, ha megtörtént volna, a saját butaságomat okolnám, nem pedig kibúvót keresnék arra hivatkozva, hogy más is így csinálja (például tőlünk nyugatra). És azt is írtam, hogy ha ilyen lenne a helyzetünk (a szememben kilátástalannak nevezve ezt - és ez megint MAGAMRA, és nem a világ egyéb anyukáira vonatkozik), akkor nyilván újragondolnám az értékrendemet, hogy mi fontosabb, a saját gyerek, vagy a saját lakás.
Na, mostmár kimagyaráztam a bizonyítványomat, még egyszer bocsássatok meg, ha valaki magára vette. Magamról írtam, a magam véleményét saját magamról, a saját értékrendemről, nem a tiétekről.
Remélem, kérdező, hogy nektek is kialakul úgy, ahogy szeretnétek.
"És ÉN MAGAM tartottam volna SAJÁT MAGAMAT felelőtlennek, ha ezt megteszem, nem mindenkit tartok annak ezen a világon,"
(qrvára),bocs, "nagyon" nem így hangzott, de köszönjük a kiegészítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!