Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek saját lakásotok van,...

Nektek saját lakásotok van, vagy albérletben éltek?

Figyelt kérdés
Mi elég rossz helyzetben vagyunk.Anyukámmal élünk.Párom járja külföldet, hogy legyen egy kis tőke a hitelhez..Elég elkeserítő a helyzet, mert van egy kislányunk(4hónapos)és sajnos párom lemarad mindenről vele kapcsolatban:(.Nem akartunk várni a babával, igaz még fiatalok vagyunk, de így akartuk és terveztük. Nem kapnak a fiatalok semmi segítséget! Na, de nem akarok politizálni, Isten mentsen tőle.Csak kíváncsi vagyok másnak, hogy sikerült esetleg saját házat/lakást szerezni?Természetesen csak az válaszoljon aki akar és nem érzi sértőnek a kérdést.

2012. júl. 18. 13:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Mi külföldön élünk(természetesen albérlet), 7éve vagyunk itt, azért jöttünk ki hogy megalapozzuk a jövőnket. Jól tettük :) Magyarországon már felépítettünk egy saját házat az itt megtakarított pénzből. Még kb. 1évet maradunk aztán végre költözünk haza.
2012. júl. 18. 23:26
 32/44 anonim ***** válasza:
26%
saját. sok tanulás és így sikeres karrier.
2012. júl. 19. 02:18
 33/44 anonim ***** válasza:
70%
Az egyik albérlőben élő vagyok. Fel vagyok háborodva, hogy így beszélsz rólunk. Nagyon jól elvagyunk. Képzeld be lehet jelentkezni állandóra is, ha a főbérlő nyilatkozik róla. Nagyon kedves a főbérlőnk, csak akkor látjuk amikor jön a csekkékért és az albi díjért. Azt csinálunk amit akarunk. Mivel a szüleinkhez nem tudunk menni, mert nem igazán férnénk el, nem akartam volna egymást kerülgetni. Itt azt csinálok amit akarok. Ha meztelenül akarok rohangálni akkor úgy vagyok, senkit nem zavar. A szüleim meg nem tudnak segíteni lakás terén. Akkor már ne vállaljak gyermeket, mert albérletben vagyok. Ugyan már, a gyerkőcnek meg nekünk is mindene megvan.kb. 200.000 FT.-ból nem nagyon félre tenni lakásra. Hány évig gyűjtögessek, addig amíg ki nem futok az időből, hogy gyermekem lehessen. Külföldön nem is divat a saját ház. Ez csak MO. elvárása.
2012. júl. 19. 07:29
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
MÉg én: gratula, hogy a mai világba fürdőszoba nélkül nevelsz gyermeket. Nem mondom, régen is felnőttek úgy sokan. DE most azért más világot élünk.
2012. júl. 19. 07:31
 35/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Ez a válasz remélem nem nekem szólt.Én nem szóltam le egyetlen válaszomban sem és a kérdésben sem azt aki albérletben él.Olvass vissza légyszíves, mielőtt így nyilvánulsz meg. Viszont igen azt én kérdeztem,(amire ilyen kedves hangnemben válaszoltál) hogy be lehet-e jelentkezni állandóra, nem csak gúnyból hanem, mert tényleg érdekel, de ha visszaolvastad volna a válaszokat akkor láthattad volna, hogy erre már megkaptam a választ.Mindenesetre köszönöm a válaszod.
2012. júl. 19. 10:11
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rád, hanem a 16. válaszolóra gondolt, akivel egyetlen bajom nem is az, "amit" ír, hanem "ahogyan".

idéznék, nekem ezeken a sorokon fel kellett húznom a szemöldököm:

"annál nagyobb felelőtlenség az én eszem szerint nincs. Persze mindenkinek megvan a saját értékrendje, ezért kedves albisok, nem akarok megbántani senkit,"

Most akkor meg akarsz, vagy nem? Ne mondjad már,hogy nem?! Hiszen az első mondatoddal te is nagyon jól tudod, hogy azt teszed. Az azt követő mondat már csak a saját magad kimentése az előző állításodból.

Nem csak én, a többiek is valószínűleg ezeken a sorokon akadtak ki, ezért a 45% is, ha esetleg később értetlenül néznéd a képernyőn.

2012. júl. 19. 10:56
 37/44 anonim ***** válasza:

Szépen lepontoztatok!Gratula hozzátok!

30-as vagyok!

Sértőt pedig nem írtam,csak felvállaltam a véleményem...

De úgy látszik,ha nem albérletbe tengetem a napjaimat,hanem egy OTP-hiteles lakásba,amit akkor is a MAGAMÉNAK érzek,akkor sz@r vagyok.

Igazatok van,kezet fognék mindnyájatokkal...

2012. júl. 19. 15:45
 38/44 anonim ***** válasza:

Albérletben élünk sajnos. Azért sajnos, mert utálunk költözni!

Nagyon jó lenne egy saját lakás/ház, de még önerőre sem tudjuk összekuporgatni a pénzt. Egyébként szépen eléldegélünk, csak félretenni nem tudunk. 1 éves a kislányunk.

2012. júl. 19. 15:49
 39/44 anonim ***** válasza:
Ebben a témában sose lesz egyetértés:)) De azért azt mindkét "oldal" beláthatná hogy mindkét helyzetnek van ELŐNYE és HÁTRÁNYA is. Csak (mint sok más kérdésben) ebben sem szeretik az emberek valahogy tolerálni a másik véleményét, vagy belátni hogy lehet igazsága neki is, "csak" földbedöngölni szeretik egymást :( Szép napot!
2012. júl. 19. 15:50
 40/44 anonim ***** válasza:
Párom családjáé a ház amiben lakunk. De mivel nekik van sajátjuk ezért mi külön vagyunk tőlük.
2012. júl. 19. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!