Nektek saját lakásotok van, vagy albérletben éltek?
Szerintem nem rád, hanem a 16. válaszolóra gondolt, akivel egyetlen bajom nem is az, "amit" ír, hanem "ahogyan".
idéznék, nekem ezeken a sorokon fel kellett húznom a szemöldököm:
"annál nagyobb felelőtlenség az én eszem szerint nincs. Persze mindenkinek megvan a saját értékrendje, ezért kedves albisok, nem akarok megbántani senkit,"
Most akkor meg akarsz, vagy nem? Ne mondjad már,hogy nem?! Hiszen az első mondatoddal te is nagyon jól tudod, hogy azt teszed. Az azt követő mondat már csak a saját magad kimentése az előző állításodból.
Nem csak én, a többiek is valószínűleg ezeken a sorokon akadtak ki, ezért a 45% is, ha esetleg később értetlenül néznéd a képernyőn.
Szépen lepontoztatok!Gratula hozzátok!
30-as vagyok!
Sértőt pedig nem írtam,csak felvállaltam a véleményem...
De úgy látszik,ha nem albérletbe tengetem a napjaimat,hanem egy OTP-hiteles lakásba,amit akkor is a MAGAMÉNAK érzek,akkor sz@r vagyok.
Igazatok van,kezet fognék mindnyájatokkal...
Albérletben élünk sajnos. Azért sajnos, mert utálunk költözni!
Nagyon jó lenne egy saját lakás/ház, de még önerőre sem tudjuk összekuporgatni a pénzt. Egyébként szépen eléldegélünk, csak félretenni nem tudunk. 1 éves a kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!