Hogy hivják a babátokat? (keresztnévre gondolok) és hogy becézitek? és mennyi idős?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:59
21/28 anonim válasza:
Sziasztok. Az én kislányom neve Dorina. A nevét nem szoktam becézni mert úgy tetszik ahogy van. Amúgy rengeteg féleképpen szólítom: Husom(olyankor szoktam harapdálni), Duci Juci,(mikor a hurkáit szorongatom)
Lali,Teca(mikor Üvegtigrisest játszunk),
Angyalom,Mókuska(szeretgetem)
Szarzsák(mikor telepakolja a pelust meglepivel)
Rossi,Talma(amikor brümmög)
Kukonyamáté(fogalmam sincs honnan vettem,de szereti,mindíg vigyorog rajta)
Ennyi jutott eszembe.
22/28 anonim válasza:
Azt nem írtam az előbb hogy 4,5hós.
23/28 anonim válasza:
egy éves, Marcell (Marci, Marcibaba, Gatyamatyi, Lököttke, Dudó)
24/28 anonim válasza:
Brenda.........Brendus, Brendi
25/28 anonim válasza:
Sziasztok!
A mi babánk Zsolt: Zsoltika (ez a egritkább), kis kapi (apukája után) szarkaroza, duci, pukikirály (épp most is nyomott egyet, hogy ezt leírtam :) manóka, mókuci, hisztizsák, cukorborsó, muki, maki
26/28 anonim válasza:
ja és holnap lesz 4 hetes nagylegény
27/28 anonim válasza:
11 hós a fiam Dániel Gergő. Becézzük Dani, Danci, kismaki :))
28/28 anonim válasza:
Gellért Hunor, 7 hetes: Gelló (mindenki így hívja? rokonok, barátok), Gellértke,Mókuska, Talpi (mindig kidugja a talpát a rácsvédő tetején :-) ) és még egy csomó minden, épp mi jut eszünkbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!