Észrevettétek már ti is ezt a következetlenséget? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Amikor ha sírosabb, rosszabbul alvó babája van valakinek, esetleg hisztisebb, akkor azt mondják rosszul neveli, Ha viszont jó, nyugodt babád van, nem mondják hogy jól neveled, hanem azt h szerencséd van a gyerekkel, hogy ilyen jó baba.2012. júl. 17. 13:43
11/14 Kiki01 válasza:
Pótanyámon fog el a röhögőgörcs, amíg pici volt a babám, elég sokat cicizett, és ha nem kapta meg akkor persze sírt. Na, szerinte teljesen elrontottam, mert minden nyekkenésre felkaptam. Aztán a babám mostmár kicsit idősebb, és érdekli más is a cicin kívől, tehát nem sír annyit. Most meg megkapom, hogy biztos ellustultam, és nem veszem fel annyit, mert már nehezebb és nem bírom el:)
12/14 Izoldaaa válasza:
Nekem soha nem hiszik el, hogy a babám nem csak nevet és jó kedvű egész nap. Amúgy nem hinném, hogy nevelés kérdése a nyugodt baba. Enyém születésétől kezdve csak akkor sírt, ha éhes volt. Mostanában vannak hisztik, de hát nekem is vannak rosszabb napjaim.
9 hónapos
13/14 anonim válasza:
Igen, már észrevettem :-)
Meg alapból ha valakinek jobban megy, akkor szerencsés. Nem tanult, nem dolgozott meg érte, csak szerencsés.
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es: minta csak én írtam volna ezt a pár sort
2012. júl. 17. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!