Észrevettétek már ti is ezt a következetlenséget? Bővebben lent
Hát persze, mert az emberek mindig okosabbak:)
Nyilván más jól nem csinálhat semmit, de ha valami nem tökéletes, arról már biztosan ő tehet:)
Ilyenek az emberek:)
Igen. Tényleg teljesen így van ahogy írod!!! Hogy miért azt nem értem, talán az általános emberi rosszindulat van benne, hogy 1. nehgy azt hidd már hogy olyan jó anya vagy vagy olyan jól csinálod hogy nyugis a babád, ez CSAK tőled független veleszületett dolog lehet.
2. ha "rossz" nehezebben kezelhető akkor meg csak te lehetsz a béna hogy így van.
VICCES. Tényleg az.
2-es vagyok. Igen általában azok mondják akiknek "nehezebben kezelhető" impulzívabb, akarnok baba jutott.
Nekem jutott ez is az is, esküszöm ugyanúgy nevelem/neveltem őket, mégis megkaptam mindkét kedvességet. A kicsi azért nyugis mert OLYAN ÉS KÉSZ. A nagyobbal meg biztos nem lett eleget foglalkozva (!!) első gyerek, kb.2 szer többet tudtam foglalkozni vele (hiszen csak ő volt nekem).
Hogy mit lehet egy kisbabán neveli? Ó, nagyon sok mindent! :))
A sok okos szerint két oka lehet annak, ha sírós a babád
1. Minden nyekkenésre felkapkodod, magadra kötöd, melletted, alszik, igény szerint szopik stb. Így megtanulja, hogy hisztivel akármit el lehet érni. Bezzeg ők az első pár hétben hagyták a gyereket bömbölni, azóta olyan, mint a kisangyal.
2. Nem kapkodod fel minden nyekkenésre, olykor sírni hagyod, külön szobája van, napirend szerint eteted. Ezáltal nem tanult meg bízni benned és a világban, boldogtalan kisbabává vált. Vegyél példát róluk, ők kötődően nevelnek, a gyerekük tiszta kiegyensúlyozott, sose sír.
Neeeem, olyan nem létezik, hogy egy baba alapból nyugtalan természetű, mindegy, hogyan, a lényeg, hogy Te rontottad el. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!