Mennyire szorultatok haza, amiota babatok van? Mikor voltatok utoljara moziban, szinhazban, buliban, stb. nem babas helyeken szorakozni?
Szia!
Én 2007.januárjában lettem terhes, és márciusba mentem volna egy 10 napos angliai útra busszal.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nekiadtam a nyaralást a tesómnak, nem mertem elmenni, nehogy baja legyen a pocaklakónak. (12 hetes lettem volna akkor)
Szeptemberbe megszületett, aztán most, 2009. februárjában megint terhes lettem, tehát októberi lesz a baba.
És nem voltam nélküle sehol, és úgy néz ki, hogy nem megyek még egy ideig.
Vele voltam állatkertben, rokonoknál, búcsúba meg ilyenek.:) De egy kicsit hiányzik, de a babázás jobb.
Körübelül 1,5 2 hónapos volt a lányom mikor elmentünk nélküle moziba. Nagymamikra bíztuk. Egyébként is tápszeres volt. Na mire vége volt a filmnek már nyakunkon volt egy rakás hívás, hogy mikor van már vége a filmnek mert a leány megállíthatatlanul bőg és nem fogadja el a nagymamiktól a tápot.
Hazaértem, anyósom már szétzokogta a zsebkendőjét, hogy gyerekkínzás amit csináltunk. Az apja is megszeppent egy kicsit, hogy szenvednie kellett a gyereknek azért hogy mi jól szórakozhassunk egyet. Én bűntudat nélkül voltam. És bár azóta nem ismétlődött a dolog addig míg fele szopi fele tápos volt, azért anyám mindig ad nekem időt hogy levegőtvegyek egyedül. Ilyenkor a párom is jó ha távol van. A szórakozásokat meg gyerekkel együtt oldjuk meg. Ha van olyan ami nem neki való nem visszük oda. Most már 14 hósak vagyunk.
Én 4 honapos babàval vagyok a nap 24 oràjàban.
Bevàsàrolni viszem magamal,meg néha étterembe megyünk,oda is jön.
Mozi,stb egyenlöre kilöve.
Bàr egy àllatkert làtogatàst tervezek,természetesen azt is vele.
Nem tudom elképzelni hogy valakire ràbizzam a picurt fél orànàl tovàbbra.
Amennyiben nincs aki vigyázzon a Kicsre, amíg Ti szórakoznátok, vagy bármilyen progit csináltok- vagy nem szívesen hagynád még másra-készülj arra, hogy "babás" hónapjaid lesznek. Nálunk szinte ünnepnapnak számít, ha a Kicsik nélkül el tudunk menni valahova.
Ki lehet mozdulni barátokhoz, kirándulni, stb., de az sohasem olyan, mintha csak kettesben lennétek a pároddal- bár természetesen megvan a maga varázsa.
Most 1 éves és az elmúlt évben voltunk 2 esküvőn, 3x moziban, 1x operában, 2x vacsorázni.
Nekem nem ezek hiányoznak igazán, hanem a 10-ig alvás apával, ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!