Én teszem tönkre a gyerekem életét?
Figyelt kérdés
4 hónapos múlt a kisfiam. Anyósomékkal élünk már 2 éve lassan. Hát tegnap elég rendesen kiborult a bili. Összetörtem véletlen egy tányért egyből rohant apósom a konyhába azt hallom elkezd magába morogni, hogy én mindent tönkre teszem meg hogy ha rajtam mulik nem lesz miből ennünk csak lestem ez volt az egyetlen egy dolog amit egész 2 év alatt összetörtem. Este hazaért anyósom elkezdi ő is mondani én mit képzelek magamról mindent tönkreteszek meg mocskos vagyok meg mért nem takarítok meg ilyenek. Teszem hozzá oriási házban lakunk és 2 naponta takaritom ezt látja apósom sokszor még össze is mászkálja a frissen mosott követ és nem mondta ám csak szídott ő is. Hát köpni nyelni nem tudtam ma reggel meg közli velem anyósom, hogy ne mossák mert miattam magas a vízszámla erre fogja magát aztán 2 bugyiért elindítja a mosógépet. Itt volt a nagyobbik unokája (18) éves és rosszul van már két napja megkért anyósom figylejek rá mondom rendben. erre elment a srác sétálni egy haverjával és nekiáll velem ordibálni anyósom hogy megkértelek hogy figyelj rá meg blablabla mondom kötözzem le vagy rohanjak utánna a gyerekkel a karomon. Nálam betelt a pohár fogtam magam összepakoltam és eljöttem anyumékhoz ha a férjem jön akkor jön ha nem hát nem velem ezt nem csinálja senki. Aztán egyből meg is kaptam, hogy én vagyok a hülye meg hogy tönkreteszem a saját gyerekem életét meg ilyenek.2012. júl. 12. 07:52
21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. júl. 16. 07:41
22/22 anonim válasza:
"hát nálunk minden oké hàl istennek. náluk meg katasztrofàlis a helyzet mivel màr ott nem takarirok és nem fözök apósomra igy anyòsomnak ezer meg egy dolga van. most kezdik belàtni hogy ők voltak a hülyék
"
Nem baj!! Nehogy engedj nekik újra!!! Ez így pont jó lesz! Csak a saját család:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!