Rosszul teszem, ha kánikulában nem veszem le róla a pelust?
Az én kislányom simán belepisil, belekakil rendszeresen a bilibe. Persze csak akkor ha ráültetem. Ha elfelejteném ráültetni időben (mondjuk nem is lehet nála kiszámítani hogy mikor is lenne az), akkor biztos bárhová odapisilne. Nem a parkettától vagy a járólaptól félek, hanem hogy felmászik az ágyunkra, kanapéra, fotelre, és odapisil. Azért nem vagyok folyton a nyomában.
Itt olvasom, hogy sokan leveszik a pelust a gyerkőcről, mert nem jó ha folyton abban van a nagy melegben. De csak engem zavar, ha pisis lesz az ágyunk?
2.vagyok
Ha már most ennyi idősen belepisil meg kakil a bilibe akkor nagyon jól halad.Ha most odafigyelsz akkor hamar szobatiszta lesz.A nagy melegben azért jó levenni róla mert szellőzik a kis feneke.
Az én kislányom nem pisil az ágyra,ehhez nem tudok hozzászólni.
Kisfiam másfél éves, ma is fél napot kisgatyában volt, szám szerint háromban, mert mindhármat elintézte 2 óra leforgása alatt. :D Mivel idebent parketta és kő van, ezért nem érdekel, ha naponta többször is fel kell törölnöm, a kis gatyákat meg fél perc kiöblíteni, secperc alatt megszáradnak ebben a melegben. Pisi után papírtörlővel letöröltem a lábát, papírral feltöröltem, harmadik alkalommal (az általam előre odakészített papírral) saját maga megtörölte a lábát, és feltörölt, olyan aranyos volt. :) Úgy látszik, erre is jó ez a "tréning". Ráadásul a 2. és a 3. alkalom között hajlandó volt ráülni a bilire, amit egyébként nem szokott. Úgyhogy talán alakul a dolog, de azért gondolom beletelik még pár hétbe, de én úgy vagyok vele, ha sikerül ha nem, legalább megpróbáltuk.
Te érzed, hogy ez Neked/Nektek belefér-e. Ha attól tartasz, elintézné az ágyat, akkorra időzítsd a kisgatyás időt, amikor közösen játszotok (gondolom akkor nem az ágyon vagytok, hanem a földön), és akkor tudod kontrollálni, hogy ne menjen fel az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!