Én teszem tönkre a gyerekem életét?
hát tényleg furcsán hangzik, hogy csak nekedesnek amikor normálisan is meg lehetne beszélni, kinek mi a gondja.
azért én előbb a férjemmel beszélném át a problémát és együtt döntenénk, ha költözni kell. nem csak elviharoznék a babával.
szerintem sürgősen üljetek le előbb pároddal beszélni, aztán együtt a szüleivel.
1. Én eleve nem költöztem volna az anyóshoz.
2. Oda nem szültem volna gyereket - mert gondolom, eddig is voltak köztetek súrlódások.
3. Ha az anyósék ennyire veszekedösek, akkor ELÖSZÖR megvártam volna a férjemet, és megbeszéltem volna vele, hogy mi legyen ezentúl.
4. A férjem megkérdezése NÉLKÜL nem mentem volna el, elvégre ö nem tehet arról, hogy a szülök veszekednek veled. Így csak a férjedet sérteted meg ezzel az akcióval.
5. NEM anyámhoz mentem volna, mert ott a férjem lenne ugyanabban a helyzetben, mint most te.
6. Mi az, hogy ha akar, jön utánad? Nem tudjátok megbeszélni? Mert ez igencsak megalázó a férjedre nézve!!!
7. Ha ok nélkül megfosztod a gyereket az apjától, akkor igenis veszéyezteted a lelkivilágát és adott esetben ezzel tönkreteheted. (Arról ugyanis nem irtál, hogy közted meg a férjed közt rossz a kapcsolat, vagy hogy a gyereket nem szereti)
8. Az anyád helyében visszafordítottalak volna azonnal, elvégre a házasság nem ebböl áll, hogy megsértödök, föként hogy az anyósékra, és otthagyom a férjemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!