Anyukák, mi a foglalkozásotok?
Ne hasznos, hogy pl. szociálpedagógus vagyok??
Jesszusom, itt már lassan semmire nem érdemes válaszolni :SS
Az meg, hogy valaki nem tudja mi a különbség az értelmiségi és az értelmes között, nagy fokú BUTASÁGRA vall!
Nyugodtan vegye magára!:)
nekem érettségim van, és egy bolti eladói szakmám, és remélem januárban már bérszámfejtő és tb-ügyintéző leszek ;)
a fősulit én marha az utolsó évben otthagytam :(
Sürgősségi osztályon dolgoztam szülés előtt.
Nem vagyok értelmiség, bár van pár papírocskám, ami porosodik (diploma, stb..). Nem tartom magam annak. Én nem tartok előadásokat több száz fős egyetemi hallgatók előtt, nem hintem az igén az embereknek. Nem kutatom az életet minden percben a munkám mellett.
Én egyszerűen csak megmentem sokszor a "haláltól" az embereket. Főleg, ha ünnepnap van.
Az első munkanapom pont szilveszterre esett. Petárdás tizenévest hoztak be. Nem tudtam a kezén segíteni, vitték a műtőbe.. a "legrosszabb" az egészben az volt, hogy több diplomás szülőknek kellett elmagyaráznom, miért is kell levágni a gyermekük kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!