Anyukák, mi a foglalkozásotok?
Remekül összeszólalkoztak a hozzászólók. Keményen én is le lettem ám pontozva. Úgy tűnik errefelé utálják az óvónőket. :)
Egyébként az ész és az intelligencia nem diploma kérdése. Én főiskola mellett, lévén nem volt pénzem, egy boltban voltam eladó, hogy tudjam fizetni a sulim kiadásait. A budapesti elit negyedben volt a bolt, ahol mindenki "doktor" volt, és szeretett minket nagyon kioktatni. A végére már, ha valaki rendelt és a neve dr. szerepelt, gyufát húztunk, ki szolgálja ki, mert tisztelet a kivételnek, a legtöbbje undorítóan primitív, aljas és lekezelő volt. Persze, ki kell emelnem, hogy voltak vevők, akik doktori ide, vagy oda, imádtunk és örömmel láttuk őket. Szóval, én tapasztaltam 3 évig, míg abban az üzletben dolgoztam, hogy nem az iskola és a végzettség a minden, sőt! Én becsülöm a jó szakmunkást, hiszen nem csak elméleti munka van, hanem fizikai és gyakorlati is, és a kettőn szerencsés esetben egyensúlyban van.
(Teszem hozzá, ahol most élek, azt tapasztalom, hogy jobban megbecsülik a munkásembert, aki munkás ruhába megy be a bankba, mint azt, aki öltönybe, mert az utóbbi lehet, hogy csak valami üzletkötő, akinél pénz semmi... Ellenben, akin látszik, hogy dolgozik, annál van a pénz is.)
Még egy értelmiségi...:-)
Tanító vagyok.
nekem reklám-marketing végzettségem van, újságnál dolgoztam menedzserként majd a férjem vállalkozásáért hagytam ott (kereskedelmet intéztem meg a papírmunkát) mikor teherbe estem.
majd a válság vitte a céget így nincs hova visszamennem.
ha mást nem, eladónak csak felvesznek valahova :)
Én sem vagyok értelmiségi :)
13 év sürgősségi osztály + diploma után mentőtisztként üzemeltem az anya szerep előtt.
Utolsó vagyok.
...és te kedves kérdező! Mivel ütötted el az idődet terhességed előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!