Még csak 8 hetes vagyok, de már alig várom, hogy megvegyük a kis ágyat, és felállítsuk. Mit tegyek?
Szia. Mi hosszú éveket vártunk a babára,és kínlódtunk sokat mire összejött. Nagyon vigyáztam magamra mikor megtudtam hogy terhes lettem.Az első 3hónapban olyan fáradt és aluszékony voltam,hogy semmit nem tudtam csinálni az itthoni dolgokon és az orvosokhoz mászkáláson kívül. Utána kezdtem festeni egyszínűre a szobát,tervezgetni mit hová teszek, stb. Az5-6.hónap telt vásárlással.Az első kistutyi,az első body,első rugi. Többet nem vettem.Azokat nézegettem,próbálgattam a hasamhoz....minden nap.A 7.hónapban vettük meg a kiságyat,és festettem a figurákat a falra.A 8.hónapban állítottuk össze az ágyat,és a kiírt időpont előtt két héttel teljesen kész volt a szoba.
Nagyon sajnálom azt a két válaszolót aki csak a helyesírással kapcsolatban tudott véleményt írni,ne is foglalkozz velük.Biztos bal lábbal keltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!