Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még csak 8 hetes vagyok, de...

Még csak 8 hetes vagyok, de már alig várom, hogy megvegyük a kis ágyat, és felállítsuk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi,hogy azt a hatást amikor már csak pár nap van a szülésig és akkor állitsátok fel a kis ágyat,akkor csak jobb érzés mert jobban érzed hogy jön a baba pár hét mulva. de ha most állitom fel akkor az nem lessz olyan csak most lessz jó,de mikor ott leszek szülés közelben akkor akkor már természetes lessz ot a kis ágy!De már annyira várom hogy a lakás is baba hangulatú legyen. mi a tanácsotok?
2009. júl. 11. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
hagy=hagyd
2009. júl. 16. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem még az is korai volt, mikor kb 3 héttel a szülés előtt felállítottuk. Rossz érzés volt, hogy belenéztem és nem volt benne senki. Ez most komoly. Én így éreztem, de attól te még élvezheted az üres kiságyat. Lehet egy-két hét múlva alábbhagy ez a kezdeti lelkesedés és a terhességre fogsz koncentrálni. nekem van egy könyvem, minden napra le van írva valami hasznos illetve infók a baba méreteiről. Mi azt olvasgattuk izgulva minden reggel kávézás közben. Ne légy türelmetlen.
2009. júl. 16. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Szia. Mi hosszú éveket vártunk a babára,és kínlódtunk sokat mire összejött. Nagyon vigyáztam magamra mikor megtudtam hogy terhes lettem.Az első 3hónapban olyan fáradt és aluszékony voltam,hogy semmit nem tudtam csinálni az itthoni dolgokon és az orvosokhoz mászkáláson kívül. Utána kezdtem festeni egyszínűre a szobát,tervezgetni mit hová teszek, stb. Az5-6.hónap telt vásárlással.Az első kistutyi,az első body,első rugi. Többet nem vettem.Azokat nézegettem,próbálgattam a hasamhoz....minden nap.A 7.hónapban vettük meg a kiságyat,és festettem a figurákat a falra.A 8.hónapban állítottuk össze az ágyat,és a kiírt időpont előtt két héttel teljesen kész volt a szoba.

Nagyon sajnálom azt a két válaszolót aki csak a helyesírással kapcsolatban tudott véleményt írni,ne is foglalkozz velük.Biztos bal lábbal keltek.

2009. júl. 16. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ha már itt tartunk -pedig nem szoktam ezen fennakadni- akkor miért pontoztok le amiatt, mert nekem tényleg rossz érzés volt az üres ágyat nézegetni??? Nehezen jött össze a babánk, nem volt jó, hogy ott egy ágy üresen...:(
2009. júl. 16. 12:07
 15/16 A kérdező kommentje:
utólsó!én nem pontoztalak le!
2009. júl. 16. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
hát meg a jó nénikédet pontozzad le te tuskóparaszt! Valaki nagyon köcsög itt!
2009. júl. 17. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!