Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós kisbabám mostanában az...

5 hós kisbabám mostanában az esti elalvás után 1-2 órán belül előfordul hogy felsír. Miért?

Figyelt kérdés
De nem ébred fel szerintem teljesen. Kb 1 percig sír vagy 2 aztán alszik tovább. Ilyenkor bemegyek hozzá és megnézem, de mivel mire beérek már kezd csendesedni, így nem is veszem ki az ágyából. Szerintetek miért sír ilyenkor? Más babája is csinál ilyeneket? Foga még nem jön! Vagy legalábbis semmi jele...
2012. júl. 10. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Álmodik, melege van,bármi lehet.
2012. júl. 10. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:

A fogjövetel egyik jele az, hogy az éjszakai nyugodt alvások kezdenek megváltozni. Ilyenkor jobban érzékelik a fájdalmat.

Lefekvés előtt kenjétek be az ínyét.

Nekem 1 éves a lányom, most jön a 13-14. foga. Alkalmanként adok neki 1 ml Nurofent lefekvés előtt, de csak akkor ha tudom biztosra, hogy egész nap a fogai miatt nyűgös és ordít.

2012. júl. 10. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg dolgoznak a fogacskái egyenlőre még csak az ínye alatt, esetleg a meleg, vagy úgy hallottam amikor megtanul egy új mozgásformát akkor is történhet ilyen(gondolom ezzel álmodik).
2012. júl. 10. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is akkor van ez, ha jön a foga. Elalszik, és fél-1 óra múlva sírva megébred, de vissza is alszik. Na innen tudom, hogy hamarosan újabb fogunk lesz...
2012. júl. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!