A kisfiam 6 éves sokszor előfordul, hogy elalvás előtt hasra fordul és úgy dörzsöli magát az ágyhoz egyértelműen örömszerzés céljából. Hogyan kezeljem ezt a dolgot?
A kisfiam 6 éves. Elalvás előtt v. ha unatkozik a fügyijét dörzsölgeti. Próbáltam vele beszélni már erről, de nem sok sikerrel. Lehet, hogy túl komolyan veszem?
Nagyon tanácstalan vagyok, mert nem tudom, mit kéne csinálnom.
(Úgy gondolom, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott gyerek. Nem hiszem, hogy ennek a "tevékenységnek" a hátterében valami lelki eredetű dolog van.)
Nem szabad neki szólni, tiltani meg egyáltalán nem! A felnőttkori szexuális életét befolyásolhatod vele! Ne vedd figyelembe, el fog múlni, rengeteg korabeli gyerek csinálja, kislányok is.
Üdv. Egy óvónéni
Megismeri a saját testét. Ez normális.. Amikor kicsi voltam, olyan ilyesmi forma, én meg a puncimmal játszottam.. Nézegettem, simogattam, stb.
De ne tiltsd, mert az kihat a későbbi szexuális életére, mintahogy ezt írta már előttem egy óvónéni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!