Tavasszal vesztettem el egy kisbabát. Azóta folymamatosan úgy éreztem, hogy "szívrohamom" van. Az utóbbi időben mértem a pulzusomat. Esténként, elalvás előtt általában 90 körül van, de előfordul az is, hogy 106. Ez normális?
Figyelt kérdés
2007. dec. 4. 11:46
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Szerintem első körben csináltass egy ekg-t, és ha az rendben van, szerintem keress egy jó pszichológust (kórházakban, klinikákon van, aki kifejezetten ilyesmivel foglalkozik). Valószínűleg nem tudtad feldolgozni, ami történt. Nem szégyen, alkati dolog, ki mennyit bír. Addig is próbáld meg vidám dolgokkal elfoglalni magad. "Jobbulást"!
2/3 anonim válasza:
Először is nagyon sajnálom,ami történt,bár nem tudom,hogy magzati korban történt-e,vagy már megszületett.Ez a kezelés szempontjából lényeges lehet.Lehet kezdődő pánikbetegség,amihez a roham idejére társul az emelkedett pulzus és vérnyomás.Ha nem tudod kontrollálni,akkor mindenképp fordulj egy pszichológushoz,vagy pszichiáterhez,és ők segítenek feldolgozni.Vigyázz magadra nagyon!
3/3 anonim válasza:
Szia! Nálam is igy kezdödött a pánikbetegség. Én is elvesztettem a kisbabám és nagyon át tudom érezni a helyzeted. Először én is pszichiáterhez kezdtem el járni aki gyógyszert irt fel, ami ugyan segitett de a nemi életemre kihatással volt a gyógyszer. Mivel kisbabát szerettünk volna abba hagytam a gyógyszert amitől visszaestem. Aztán kineziológushoz kezdtem el járni, a gyógyszert abba hagytam és sokkal jobban érzem magam. Én első körben a természetgyógyászt ajánlanám, ne mérgezd magad gyógyszerekkel. Mielőbbi jóbbulást kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!