Anyukák! Mit csináljak a feleségemmel?
Az a helyzet, hogy a feleségem közel 30 kilót szedett fel terhesség alatt. Sosem okoltam érte, most se teszem. Őszinte legyek, nekem mindenhogy csodás! Most se zavar a + 20 kilója, de tudom, hogy őt igen. Változtatni is akar rajta, mióta nem szopik a gyerek (sajnos 6 hetes kora óta).
Először Norbizott, majd ilyen turmixos baromságot ivott napi 3×. Attól ment is le neki 10 kiló, de vissza is jött, bár nem tudjuk miért, hiszen nem zabál. Szinte alig eszik!
Most elkezdett egy Forever Livinges diétát, ezt az Aloe Verát. Én is ezzel fogytam le, 30 kilót anno és nekem nem jött vissza. Ezért mertem ezt tanácsolni neki.
Viszont eddig 5 kilótól szabadult meg, folyamatosan bringázik este/éjszaka (ekkor érek haza munkából). Csinál itthon felüléseket, de nagyon el van keseredve.
Akik látják mondják neki, hogy látszik a fogyás, de az eredmények nem ezt mutatják.
A pajzsmiriggyel elméletileg nincs gond.. de akkor mi lehet a baj?
Mit csináljak a feleségemmel? Tudom, hogy ez nagyon rossz így neki, látom, hogy őrlődik, hogy nem szeret utcára menni így.. sokat is sír. Nem szereti, ha gúnyolják és már kapott megjegyzést a teste miatt.
Olyannyira nem bír magával dűlőre jutni, hogy így a sexet se kívánja. Pszichés oka van ennek is.. a teste!
1 éves a lányunk és a feleségem jelenleg 90 kiló és 165 centi.
Előtte sem volt vékony testalkat, de mindig 60-65 között volt.
Most olvastam az utólsó kommentedet, kedves kérdező. Nos, így azért nehezebb a helyzet.
A foreveres Clean 9 segíthet és amúgy is érdemes folyamatosan fogyasztani a foreveres termékeket, mert a hormonháztartást is rendbe rakja, ami esetleg felelős lehet a hízásért, mert az emésztést is tökéletesen karban tartja.
Nagyon fontos, hogy a diétát megfelelő szakember állítsa össze a feleségednek!!!! Ha nem jól van összeállítva és túl alacsony az enrgiabevitel, akkor a szervezet takarékra kapcsol és semmit sem fog fogyni annak ellenére, hogy nem eszik!
A másik gond a mozgás milyensége. Hasizmozástól nem fog fogyni, hanem ez csak min 30 percig tartó kardio és súlyzós (!) edzéssel lesz lehetséges. Tehát jó lenne, ha hetente 3-4 alkalmat kerítene mozgásra. A legjobb a futás és a konditerem EGYÜTT. (esetleg nagyobb intenzitású aerobic edzés)
Személyi edző tud segíteni mind a gyakorlatok, mind az étrend megszervezésében. Kérjétek feltétlen a segítségét!
A fogyókúra sajnos több hónapos folyamat mindennel együtt, ezért is nagyon fontos annak a szakszerűsége.
A pajzsmirigyről. Remélem, hogy nem csak TSH-t néztek a feleségednél, mert az önmagában nem mondd semmit. Ha felmerül a pajzsmirigy alulműködés lehetősége (vagy esetleg az inzulinrezisztenciáé), akkor endokrinológust keressetek fel, aki leveszi a megfelelő labort hozzá. (én is így jártam...)
Sok sikert és ne adjátok fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!