Vega anyukák, adtok húst a babának?
Jól teszed. A szülő saját beállítottsága folytán nem gátolhatja meg a gyereket a megfelelő fejlődésben.
Van vega ismerős szülőpár, akik nem adtak a gyereknek húst. Na, nem is fejlődött rendesen, gondok voltak vele.
Ha nagy lesz, majd eldönti, mit akar, addig pedig neki is jár, ami a vega szülőnek is járt gyermekkorában, mert gondolom, ti is hússal nőttetek fel.
Ne pontozzátok már le egymást, légyszi! Nekem hasznos.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy kell neki a hús, ezért adom. Majd ha nagyobb lesz, eldönti. Én kb. 3 éves korom óta nem vagy alig eszem húst, tejterméket, tojást bőven, halat csirkét elvétve. A lányom is hasonlóan, pedig adtam neki húst rendesen. A kicsinek is adom, csak kíváncsi voltam, mások hogyan csinálják. Nálam nem kimondottan meggyőződésről van szó, egyszerűen nem szeretem.
Az ÉN VÉLEMÉNYEM: Büntetném azokat a szülőket akik szándékosan megvonnak valamilyen tápanyagot egy fejlődő szervezettől.Az ember mindenevő ezért hús is kell hozzá.És egy gyerek igencsak fejlődő szervezet.Egy felnőtt ha úgy gondolja nem eszik húst mert egészségesebb ( Orvosilag bizonyított hogy a vegetáriánusok se nem egészségesebbek sem nem élnek tovább) ám legyen de nem hiába van kitalálva hogy kell a hús.
Most persze le lehet pontozni de akkor is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!