Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit csináljak a...

Anyukák! Mit csináljak a feleségemmel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a feleségem közel 30 kilót szedett fel terhesség alatt. Sosem okoltam érte, most se teszem. Őszinte legyek, nekem mindenhogy csodás! Most se zavar a + 20 kilója, de tudom, hogy őt igen. Változtatni is akar rajta, mióta nem szopik a gyerek (sajnos 6 hetes kora óta).

Először Norbizott, majd ilyen turmixos baromságot ivott napi 3×. Attól ment is le neki 10 kiló, de vissza is jött, bár nem tudjuk miért, hiszen nem zabál. Szinte alig eszik!

Most elkezdett egy Forever Livinges diétát, ezt az Aloe Verát. Én is ezzel fogytam le, 30 kilót anno és nekem nem jött vissza. Ezért mertem ezt tanácsolni neki.

Viszont eddig 5 kilótól szabadult meg, folyamatosan bringázik este/éjszaka (ekkor érek haza munkából). Csinál itthon felüléseket, de nagyon el van keseredve.

Akik látják mondják neki, hogy látszik a fogyás, de az eredmények nem ezt mutatják.

A pajzsmiriggyel elméletileg nincs gond.. de akkor mi lehet a baj?

Mit csináljak a feleségemmel? Tudom, hogy ez nagyon rossz így neki, látom, hogy őrlődik, hogy nem szeret utcára menni így.. sokat is sír. Nem szereti, ha gúnyolják és már kapott megjegyzést a teste miatt.

Olyannyira nem bír magával dűlőre jutni, hogy így a sexet se kívánja. Pszichés oka van ennek is.. a teste!

1 éves a lányunk és a feleségem jelenleg 90 kiló és 165 centi.

Előtte sem volt vékony testalkat, de mindig 60-65 között volt.

2012. júl. 10. 21:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szia! Kívánok mindenkinek ilyet férjet! Szóval a megoldás: Hoodia P57. Akinek eddig ajánlottam mindenki fogyott vele! 168 cm vagyok és a terhességet 84 kilóval zártam! Előtte 54 kilós modell alkat voltam...... Rengeteget sírtam mert valahogy nem indult meg lefelé! Lányom 1 hónapig szopizott onnantól elkezdtem ezt szedni! Most volt vasárnap 1 éves és jelenleg 53 kiló vagyok! Már nem szedem mindennap de néha néha bekapok egyet mivel a mellett hogy elveszi az étvágyat gyorsítja az anyag cserét.......! ne pontozzatok le amiért én nem az orvoshoz rohanást írtam! ha kiváncsi vagy apuka több dologra privátba írok de itt nem nagyon szeretik a fogyis kapszulákat mert mindet egy kalap alá veszik! Nézd én innen rendelem mindenkinek, itt tutira nem gagyi van (mert sajna olyan is van): [link]
2012. júl. 10. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:
Ja, és így legalább nem kell lemondania sok finomságról mint ahogy az étrend változtatós diéták kérik...... Valahogy elfelejti az ember felszaggatni a hűtőt..... és nem fog bírni megenni egy egész adagokat....... TÉNYLEG PRÓBÁLJA KI........
2012. júl. 10. 22:18
 13/25 anonim ***** válasza:

Én 170 cm vok 52kg val kezdtem a terhességet,na hogy ezt a sulyt akkor tartani tudjam (mármint az 52kg-t) mindennap futottam,alig ettem..egy kin volt az életem..aztán terhes lettem és ugy döntöttem végre nem baj ha hizok..nem érdekel ki mit szol..elkezdtem szó szerint zabálni 38 kg-t hiztam 9 hónap alatt..a korházból 80kg-san jöttem ki..

Azthittem belehalok..nagyon depresszios voltam..szerintem ezért is apadtel a tejem..mindig baromi hiuvoltam és nagyon nehezen viseltem..

Én 5hónap alatt ledobtam 25 kg.. mindennap(esőbe-szélbe-viharba) futottam 5 km-t,futottam vagy csak kocogtam mikor mi..mikor mennyi erőm volt..első hónapba egyáltalán nem fogyasztottam semmilyen zsirtartalmú ételt, ezt ugy értem csak zöldség,hal,puffasztott rizs..teljesen kivontam az étrendembőla zsirt és az első hónapba lement 10kg,utánna kicsit megjött a kedvem,maradt a kocogás mindennap szigoruan,de már ettem vörös húst is..elkezdtem minden ételt olivaolajjal főzni,sütni és persze este lefekvés előtt 4 órával már nem ettem..

ezt csinálva 4 hónapalatt lement még15 kg..utánna még egy hónapig vigyáztam,félve eszegettem meg néha néha befigyelt már egy jó kis vacsi is..:)

azota egyébként tartom a sulyom és valami csodafolytán azota annyit eszek amennyit akarok egyszerűen nem hizok,max 2kg feljön de le is megy magátol..nyilván mázlim is van..de pl annyit teszek még mindig hogy heti 1 szer csak zöldségeteszek,meg minden ételt olivaolajjal készitek még mindig!futás meg nem vacsorázás kilőve..

Szoval nem tudom Te mit csinálj a feleségeddel de talán hatásosabb a futás mint a biciklizés,estleg a nem vacsorázást meg az olivaolajjal való főzést kiprobálhatjátok!

Ja és tényleg ilyen férjet kivánok mindenkinek!

2012. júl. 10. 22:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek hogy az utolsó pl. rengeteg változtatással és szenvedéssel érte el a régi súlyát..... És hát nemtom de mikor futott nem hiszem hogy a babával volt! Én ezt nem akartam.....! Így a hoodia valóban meghagyta a régi életemet és babázhattam miközben mentek le a kilók.....
2012. júl. 10. 22:47
 15/25 anonim ***** válasza:

valószínűleg a futó válaszoló fittségi szintje jóval magasabb a hoodiaszedőnél....

futás a legjobb fogyasztószer, kérdés hogy van-e a Kérdező feleségénél elég elszántság hozzá és van-e segítője aki ezalatt vigyáz a babára.

2012. júl. 10. 22:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy ha eddz a feleséged és a kg nem megy le, akkor az a miatt is lehet,mert először az a zsír izommá alakul át, és mint tudni lehet az izom nehezebb a zsírnál.
2012. júl. 10. 22:52
 17/25 anonim ***** válasza:

Én majdnem minden nap megyek futni a két gyerkőcöm mellett: este 9-kor, amikor ők már alszanak, a férjem pedig tv-t néz és őrzi az álmukat.

Szerintem egy ilyen férj mellett, aki ennyire segítőkész, ezt simán meg lehet csinálni.

Ha csak kapszulát szed valaki, akkor nem hiszem, hogy szépen fogy, mert nem fog izmosodni mellette, azt csak sok mozgással lehet elérni. Nekem ez nem esik nehezemre, nem szenvedés, mert imádok sportolni. Max kiegészítésként jöhet jól valami étvágycsökkentő, anyagcseregyorsító szer.

2012. júl. 10. 23:28
 18/25 anonim ***** válasza:

A Hoodia-val csak óvatosan. A barátnőmnek extrém magas vérnyomása lett tőle.

De Te mint férj, kiváló vagy! Ha megmutatnád a kérdést a feleségednek, nem tudom, mit szólna, én a helyében boldog lennék.

A lényeg, hogy fogy. Hiszen fokozatosan megy le róla. Sajnos van olyan, akinek nehezebben megy le, de ha ilyen kitartó, eredményes lesz továbbra is. Ne hasonlítsa magát egyes celebekhez, hogy bezzeg azok is híztak 30 kilót, most mégis nádszálalkatúak...ők szinte csak ezzel foglalkoznak és esetleg műtéten is átestek. A feleséged anya, akinek ott a gyerek, a háztartás, stb. Meg ezek szerint konditerembe se nagyon szeretne menni szegény, ha az utcára sem. Próbáljatok sok közös mozgásos programot beiktatni. Az alig eszik nem elég, mozogni kell nagyon sokat, különben ott a jojóeffektus. És rengeteg vizet kell inni. Sok sikert!

2012. júl. 10. 23:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget anyukák!

Volt szülés után (kb. 3 hónapos volt a lányunk) teljes vérképen a vas miatt is többek között. De ott az lett az eredmény, hogy minden rendben van vele.

Sok orvost megjárt már, terhesség alatt is volt dietetikusnál. Ott is kapott étrendet, de a lett a vége, hogy utolsó 1 hónapban hízott 4 kilót.

Utolsó 3 napban pedig fogyott 8 kilót a kórházban. Valószínűleg az idegeskedés miatt, legalábbis az orvosunk ezt mondta.

Elmenne ő futni, de tudni kell, hogy a jobb térde mű. Volt egy balesete (sportolói) 16 évesen és azóta 9 térdműtéten van túl. Van neki lábrögzítője (műlába), tudná hordani (szokta is, ha nagyon fáj mindene és nem bír menni), de a sportokkal vigyáznia kell. Ezt az orvosa is anno közölte vele. Ettől függetlenül szerintem lenne olyan elszánt, hogy bringa helyett elmegy kocogni. Kérdés, hogy meddig bírná!

Sokat iszik ő, legalábbis többet, mint régebben. Volt anno, hogy egész nap egy pohár vizet ivott. A munkája miatt nem volt ideje többre vagy másra.

Most már azért nagy nehezen megvan kb. 2 liter naponta.

Enni szokott, napi 5×. Gyümölcs és zöldség. Csak 1-2 falatot, amire ideje van. De előtte sosem evett ilyeneket.

Sajnos ő egy rohanó világból lett kiszakítva és most teljesen lelassult az élete. Itt volt a terhesség 9 hónapja itthon (nem mehetett dolgozni), most a lányunk 1 éve.

Sokszor mondja, hogy minden monoton és már nagyon nehezen éli meg a napokat.. hiányzik neki a munka, a pörgő élet.

Bevallom őszintén őt Pestről szakítottam ki vidéki városba.

Hiába menne el szórakozni, nincsenek itt a régi barátai. Ráadásul itt nem sok mindent lehet csinálni...

2012. júl. 11. 07:45
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, bocsi, ha valakit ismétlek.

Kedves kérdező, jó fej vagy, hogy segíteni akarsz! :-)

Edző vagyok, talán tudok pár jó tanáccsal szolgálni, közben anya is, harmadik babóm három hetes. :-)

Ahhoz, hogy a szervezetben a zsírok bontása meginduljon, minimum 30 perc, aerob körülmények között végzett munka kell. Az aerob azt jelenti, oxigén jelenlétében, vagyis úgy, hogy nem indul be a tejsavtermelés a szervezetben - ez csakis lassú, de folyamatos munkával lehetséges. Ilyen például a kitartó, élénk séta.

A foreveres diétát csak ajánlani tudom, nagyon hatásos, de eléggé kemény végigcsinálni (ismerem, én is foreverezek, mármint a termékekkel foglalkozom, de a diétára még nem csábultam el). A Clean 9-et csinálja? Mert az brutális, minden elismerésem, ha kibírja, bár az is igaz, hogy keménysége ellenére totál egészséges fogyást és méregtelenítést biztosít.

A shake- ek fogyasztásával is kiválthat naponta két étkezést is, egyébként egyen napi ötször, de keveset, jól megrágva minden falatot, kényelmesen, mert sokkal jóllakottabbnak fogja érezni magát, ha így eszik, ugyanakkor kevesebb kalóriát visz be. Érdemes ilyenkor nyáron fogyózni, hiszen a nagy melegben amúgy sem kívánja az ember annyira az ételt. Igyon sokat (ajánlom a foreveres teát), minden étkezést két deci folyadék ivásával kezdjen, akkor sokkal kevesebbet fog enni. Álljatok rá a gyümölcs- és zöldségfogyasztásra, kerüljétek a zsíros dolgokat. Ha te is azt eszed, amit ő, azzal is segítesz neki.

Nagyon fontos a napi mozgás - ahogy az elején mondtam, minimum 30 perc, de csak könnyebb mozgásforma legyen. Ha teheted, menjetek el hetente többször egy-egy hosszabbat sétálni, kirándulni. A kislányotokat tegyétek babakocsiba és hajrá! Ne andalgás legyen, hanem élénk gyaloglás, kitartóan, hosszan, kilométereken át - garantáltan elindulnak a kilók lefelé. Hétvégén akár messzebbre is mehettek, ha tehetitek, legalább a család is kirándul együtt. Keressetek enyhe emelkedős-lejtős terepeket, menjetek hegyvidékre, ott a levegő is szuper és még ez a nagy hőség is kellemesre mérséklődik.

Biciklizhettek is, a kislányt már vihetitek gyerekülésben kényelmesen, még élvezni is fogja valószínűleg.

Az úszás is jó megoldás, csak lassan, de legalább félórát ússzon a feleséged, ha lehet, hetente kétszer-háromszor is.

Ha meg tudjátok oldani a pici felügyeletét, esetleg elmehetne aerobicozni vagy táncolni, ezek remekül fogyasztanak, de még a jóga is segíthet. Ha ez így nem megoldható, remek dvd-ket lehet kapni ebben a témában, amit otthon csinálhat.

Mondd meg neki, ne adja fel, a kitartás meghozza az eredményt, a foreveres diétát pedig csinálja nyugodtan, tökéletes megoldás. Sok sikert!

2012. júl. 11. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!