Kedves Anyukák, leendő Anyukák! Melyik nevet választanátok az alábbiak közül?
Július végére várom az első kisbabámat, aki már most nagyon szégyellős, és nem akarja megmutatni kilétét. A neveket, így a végére, nagy nehézségek árán sikerült „megszülnünk”, viszont ezek most mind annyira tetszenek, hogy nem tudunk dönteni. Ezért írtam ki a kérdést, mert nagyon sokat segítenétek azzal, ha leírnátok az őszinte véleményeiteket, udvariaskodás nélkül.
Ti melyiket adnátok a felsoroltak közül, és miért, vagy éppen miért nem?
Fiúnevek: Ármin, Barnabás, Sámuel, Andor
Lánynevek: Julianna, Mira, Lili, Sára, Flóra, Boróka
Még egyszer köszönjük! :)
Ármin,Sámuel nekem nagyon tetszik. A Barnabás elmegy,de az Andor nagyon nem.
Elfogult vagyok mert anyukám és nagyanyám is Julianna,így tetszik,ahogy a Mira is.
A Lili és a Sára nekem olyan mint egy becenév(Liliána,Sarolta),ezért nem adnám. A Flóra,Boróka nem tetszik.
Én ha fiú, az Ármint választanám :) Az öcsém is majdnem ezt a nevet kapta, nekem már akkor is tetszett.
Esetleg az Andor.
A Sámuel nekem túl régies, a Barnabás meg egyszerűen nem tetszik.
Ha lány: Igazából mindegyik tetszik, bár a Mira a legjobban. Olyan név, ami szerintem minden életkorban jól hangzik :)
Barnabás vagy Andor.
Sámuel nem tetszik, Ármin nekem túl lányos név.
Julianna vagy Sára.
Mira és a Lili nekem nagyon babás, gyerekes nevek, én nem szeretem ezeket. Flóra közömbös, tetszik is meg nem is. Boróka nem tetszik.
Fiú:egyik sem tetszik.Gondold el a becézés miatt : Árika? Barna? Samu? Andi?
Lányneveknél én a Flórára szavazok és a Borókára.Boróka azért mert ha lesz második gyerkőcöm Boróci lesz a neve-szerintem különleges!:)
A fiam majdnem Sámuel lett, úgyhogy nekem az tetszik legjobban. Barnabásból rengeteg van, a másik kettő nem tetszik.
A lányom Lili (pontosabban Lilla, mert Liliből szintén rengeteg van), de szóba jött nálam is a Mira, de tetszik még a Sára és a Flóra is. Julianna, Boróka nem.
Ármin Barnabás, Sámuel gyönyörű!!!
(Második gyermekem Barnabás. :) )
Lányban mondjuk ne Julianna, hanem Júlia! Az sokkal szebb. Lili neee, nagyon nem szép. Boróka nagyon szép! A többi semleges nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!