Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák, leendő Anyukák...

Kedves Anyukák, leendő Anyukák! Melyik nevet választanátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Július végére várom az első kisbabámat, aki már most nagyon szégyellős, és nem akarja megmutatni kilétét. A neveket, így a végére, nagy nehézségek árán sikerült „megszülnünk”, viszont ezek most mind annyira tetszenek, hogy nem tudunk dönteni. Ezért írtam ki a kérdést, mert nagyon sokat segítenétek azzal, ha leírnátok az őszinte véleményeiteket, udvariaskodás nélkül.

Ti melyiket adnátok a felsoroltak közül, és miért, vagy éppen miért nem?

Fiúnevek: Ármin, Barnabás, Sámuel, Andor

Lánynevek: Julianna, Mira, Lili, Sára, Flóra, Boróka

Még egyszer köszönjük! :)

2012. júl. 10. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Fiú:Sámuel

Lány: Mira

2012. júl. 10. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Fiúnevek közül az Andort választanám, ez szép, férfias, nem túl gyakori, de nem is hivalkodó, feltűnősködő név. Az Ármin is szép név, de nekem kicsit lányos. A Barnabás számomra idétlen, ne haragudj és a Sámuel sem tetszik.

Lánynevek közül a Lilit adnám, a húgomnak is ez a neve. Tetszik a Mira is. Julianna, Sára, Flóra nem, Borókát pedig nem tudnám önálló névként elképzelni, nem tetszik.

2012. júl. 10. 21:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Fiú nevek közül csak is az Ármin jöhet szóba nálam.

Barnabás,Andor nekem olyan öreges,a Samu meg rémes...

Ne haragudj!!!!

Lánynévből a Lili olyan igazi kislányos,szint úgy a Julianna is,Juli :-)

Sára,Flóra és Boróka egyáltalán nem tetszik.

Mira az viszont nem rossz,olyan különlegesnek találom!

2012. júl. 10. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Ármin,Mira,Boróka
2012. júl. 10. 22:24
 15/23 anonim ***** válasza:

Fiú: Barnabás, Ármin

Lány: Mira

A Lili tényleg kicsit babás....ezért lett az én lányom neve Lilien. Szerintem így már nem babás. Nekem még mindig ez a kedvenc nevem.:)

2012. júl. 10. 22:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mira, Boróka, Barnabás! A fiúnevek közül a többi nagyon gáz (szerintem, úgyhogy bocsi). Lánynevek közül a Julianna kivételével mind szép, de a Mira-Boróka a legjobb.
2012. júl. 10. 23:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Barnabás, Mira

Nekem a többi nem igazán tetszik.

2012. júl. 12. 14:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Nos,tényleg őszinte véleményre vagy kíváncsi?

Fiúnevek:Barnabást választanám.Ármin,Sámuel,Andor:öregesnek találom őket,és egyszerűen nem tetszenek.Mindnek hideg hangzása van.Egyik nevet sem tartom ezek közül vidámnak,pörgősnek,lassú,vidékies,macis embert tudok ezekbe a nevekbe képzelni.

Lánynevek:Julianna,Boróka nem tetszik.Julianna szintén régies,öregasszonyos,akkor inkább Júlia.Boróka,nem nagyon szeretem ezeket a növényneveket,bár még a Boróka elmegy.Mira,Sára,Flóra,Lili semleges.Flóra,Lili az amit ebből a 4 névből kizárnék.Túl babásnak tartom ezeket a neveket.Sára,Mira közül választanék,a Mirát.Mira tetszik,Sára is,de a Mira jobban.

Röviden:Mira és Barnabás,ezek nagyon szép nevek!

2012. júl. 12. 14:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Ármin - langyos, nem férfias

Barnabás - tetszik

Sámuel - nagyon nem tetszik, túl komoly

Andor - tetszik, bár nem tudom hogy becézném...

Julianna - szép, de inkább a Júlia

Mira, Sára - tetszik, szépek, egyszerűek, nem kell becézni

Lili - aranyos, de nagyon "gyerekes"

Flóra - semleges

Boróka - ez nekem egy növény, nem tudnám elképzelni, hogy így szólítsam a lányom

2012. júl. 12. 14:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Fiunevek kozul az Andor a lanynevek kozul a Sara tetszik. Ha lanyunk lett volna nekunk is Sara vagy Panna lett volna.

Elmeselem mi hogyan valasztottunk nevet masodik fiunknak. Kozeledett az idopont, tudtuk hogy valamikor marciusban fog szuletni. Volt vagy 5 nevunk amik kozul nem tudtunk valasztani. Fogtuk a naptarat es marcius minden napjara beirtunk 1 nevet az 5bol. 15-en szuletett igy Matyas lett. Boldog babavarast es konnyu, oromteli szulest kivanok!

2012. júl. 12. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!