Melyik okostelefont választanátok az alábbiak közül és miért?
Nokia C5-03
LG Optimus One
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung Galaxy mini
esetleg 35 ezer forint alatt tudtok még ajánlani?
a blade sz@r...
nincs hozzá alkatrész gyártva.Ha lejár a garancia és elrmolik vehetsz újat...
Amugy telenor one touch/optimus one
A Blade nem szar.
Azért az árért olyan telefont kapsz, hogy amíg működik, örülsz neki, ha meg lejár a garancia, kidobod, és veszel egy másikat.
Amúgy meg még nincs 1 éves a legöregebb Blade sem, még legalább 1 évig mindre van garancia. Minek is lenne most még szükség alkatrészre?
"ha meg lejár a
garancia, kidobod, és veszel egy
másikat."
Ugyanez ha esetleg egy SE-al történik mindenki a legaljának nevezi...
@16:42
A SE-nál ez úgy működik, hogy ha garanciában visszaküldöd, visszaküldik, hogy te okoztad a hibát, és örülj, hogy nem fizettetik ki veled a bevizsgálási díjat. Volt szerencsém hozzá. Kétszer is. Ezért vettem SE helyett Bladet.
Akkor nem csak én jártam így. Amúgy a Siemensnek jó volt a szervizháttere és a hozzáállása is, úgy 10 évvel ezelőtt. :)
Minden telefon csak addig jó, amíg el nem romlik. Akár népszerű márkájú, akár nem. Az újakat meg már hiába szeded szét, úgysem tudsz velük mit csinálni (a K300-amat többször is magamnak javítottam a garancia elutasítása után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!