Melyik okostelefont választanátok az alábbiak közül és miért?
Nokia C5-03
LG Optimus One
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung Galaxy mini
esetleg 35 ezer forint alatt tudtok még ajánlani?

De amíg a Samsung-nál mindenki elnézi a korábbi hibákat (5230 stb.), addig a SE-nál bármilyen jó telót is ad ki ez egyáltalán nem így van.
Pl mindenki fikáz, mert az x8-ra nincs 2.2 gyárilag, de nem fikázza senki a Samsungot mert az x8-hoz hasonlóan első androidos telefonra, i7500 a legfrisebb hivatalos android az 1.6...

Igen, mára a Samsung is túlárazott divat lett, mint az ájfón.
De ez jól is van így, aki ért hozzá, az úgyis romot cserél minden szívbaj nélkül, ezért megveszi a Bladet vagy a Defy-t, jól jár és boldog vele.
Aki meg enged a marketingnyomásnak, megveszi az első útjába eső Samsungot (akár az S5230-at is), és mivel nem tudja, mit vesztett, ő is boldog. :)
A SE-okkal nincs tapasztalatom, csak X8-at nyomkodtam kicsit, nem tetszett, a felső kategóriás telefonjai meg túl drágák.

Ja írtad, hogy nem tetszett a kezelőfelület...
Amit 2 perc lecserélni...
Nézd majd meg az új mini 4 sarkosát, jobb, mint a launcher pro.

Ja tényleg, akkor is veled beszélgettem. Neked volt az S2E-s magas pontszámú X8-as ismerősöd. :)
Oké, megnézem, a hardvere nagyon tetszik, csak kár, hogy 3,7-4" körül keresek új telefont.
Amúgy hol lehet ilyen telefonokat végigtapizni? A Saturnban néztem volna, de csak pár régi Samsung volt, azok is kikapcsolva. T-pontokban?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!