Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp gyerekteák, ti is túl...

Kerria kérdése:

Hipp gyerekteák, ti is túl édesnek érzitek?

Figyelt kérdés
Kislányom 75 hónapos, szerencsére issza a vizet, nincs probléma, de mivel kaptam anno mintákat, így kipróbáltam tegnap az alma-citromfű változatot (4 hós kortól írja), de nekem nagyon édesnek tűnik, így nem adtam oda neki.

#tea #Hipp #hipp tea
2012. júl. 10. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen, megissza a vizet is.
2012. júl. 10. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kislányom eleinte nem akarta meginni a vizet az Istennek sem. Kb 5ónapos lehetett, 40 fok volt éppen, valamit adnom kellett neki, így jöttek a granulátumos teák.

Én a ráírt mennyiségnek kb a negyedét tettem adott mennyiségű vízhez, így épphogy megízesítette, de a kislányom így legalább ivott.

Később ahogy megismerkedett az ízekkel elkezdte inni a vizet is és ma már ha kap valami üdítőt, van hogy ő szól, hogy inkább vizecskét kér.

Ennek ellenére én azt mondom, ha issza a vizet is, fölösleges ezekkel a teákkal próbálkozni, mert a víz jobban oltja a szomját, és ők még nem igénylik annyira az új ízeket, mint mi felnőttek.

2012. júl. 10. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is veszek a lányomnak ilyen teákat, de közben kap vizet is. Megissza azt is. Arányaiban úgy csinálom, hogy 3 nap víz, 1 nap tea. Éjjel, ha megébred csak vizet kap.
2012. júl. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!