Ti nem érzitek úgy, hogy be vagytok fásulva?
Őszintén! Nincs szerencsére!
Mi rengeteget csavargunk a babával. Van két barátnőm is, akikkel napi szinten találkozunk, sétálunk, kávézunk. Pár hét van a gyerekek között. Ha egy-egy nap kimarad, akkor megcsinálom a takarítást.
Ha mindig otthon lennék, én is biztos fásultnak érezném magam. Kell a felnőtt társaság!
Mozduljatok ki a kicsivel! A nagy délutánig úgy is oviban van.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szoktam babakocsizni minden nap, van, hogy 2-szer is. Barátnőm nincs, mivel mindenki lekopott. Aki volt a munkahelyen, az sosem ér rá. Más babakocsis anyukákkal szoktam ismerkedni, de ők nem a barátnőim, meg nem is mindig futok össze valakivel. De már sokszor a babakocsi tologatás is olyan monoton. Csak megyek, céltalanul. Elég érzékeny a babám, minden zajra felébred, úgyhogy az altatás babakocsiban csak a parkban lehetséges. Megyek, megyek, róvon a köröket, van, hogy 2 órán át. Viszont rábízni se tudom senkire, mert kizárólag cicizik, és hallani se akar másról, se cumisüveg, se pohár, se kanál. Egyszerűen sír, ha ezeket előveszem. Szóval nem egyszerű. Szörnyen nézek ki. Meghízottan, a hajam lenőtt, hiába mosom, mindig zsíros, a lakás takarítást megcsinálom, de semmi kedvem hozzá. Simán elnézem a vasalni valót.
Amúgy meg, ha mégis boltba kell mennem kész gyötrelem. Vagdalózik a babakocsiban, amint megáll. Főzni is úgy főzök, hogy beleteszem a kocsiba, és fél lábbal döcögtetem a kocsit. A nagyobbik nem ilyen volt. Ő még a legnagyobb zajban is simán aludt. Pedig mindent ugyanúgy csinálok.
Meg az éjszakai felkelésektől is totál kész vagyok. Ma éjjel pl. 4-szer kelt. Egyre gyakrabban cicizik.
És persze teljesen szexmentes az életünk. Mi lesz ebből????
Kedve kérdező!
Megmondom mi lesz, ha így folytatjáTOK, válás!!! Mert ebben a férjed is vastagon benne van, az biztos. Viszont én attól tartok, hogy kicsit depressziós lettél és segítséget kéne kérned szakembertől. Sajnos ezek a jelek, amiket leírtál (magunk elhanyagolása, ingerlékenység, örömtelenség) erre utalnak. Ez jól kezelhető, viszont lehet, hogy gyógyszert fogsz rá kapni, ha az orvos úgy ítéli meg.
Elszőször is én a férjemmel megbeszélném a fontossági sorrendet. Elhiszem, hogy kell a pénz, de az, hogy a hét minden napján dolgozik, nem járja bizony! A gyereknek szüksége van az apjára, neked a férjedre, ennyit nem hagyhat titeket egyedül! Nem magadnak szültél. Csodálom, hogy így vállaltad a másodikat, mert én nem tettem volna.
Mindenképpen meg kell vele beszélned, hogy szükséged van néhány dologra. Mint pl egy fodrász, sürgősen. És heti két alkalommal torna. Nem szabad mártírt csinálni magadból, mert rá fog menni az életed, a kapcsolatod. Ki kell harcolni magadnak a szabadidőt. A 6 hónaposat lassan úgy is hozzá kell táplálni, el kell kezdeni a kanalazást, még ha az elején nem is tetszik neki. Azért ébred éjjel többször, mert kevés neki a tej, nem elég tápláló. Én ebben nagyon szigorú lennék, ahogy a napirendben is, ha 2 gyerek van már. A gyerekeknek is jobb, ha ki tudják számítani mi után mi következik.
Nem udom, hogy hol laksz helyileg, de vannak babás programok, mint baba mama torna, ringató foglalkozás stb. Ezekre tessék szépen eljárni, itt felnőttek között is leszel.
A szex miért szünetel? Ki nem kívánja a másikat? Ugye nem ezzel bünteted a férjed?
Valóban nem vagy a jó úton, azt hiszed, hogy az anyaság önmagunk teljes feláldozásával jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!