Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti nem érzitek úgy, hogy be...

Ti nem érzitek úgy, hogy be vagytok fásulva?

Figyelt kérdés
Én már totál kész vagyok. A férjem nem érti mi a gondom. Mondván, én egész nap itthon vagyok, semmivel nem kéne izgatnom magam, nem érti miért vagyok ingerlékeny. 6 hós babával vagyok itthon, meg délután az 5 éves nagy is csatlakozik. teljesen elhanyagolok mindent, értem ez alatt a lakást, magam meg szinte tényleg mindent. A férjem reggeltől-estig dolgozik, a hét minden napján. Én ezt megértem miért teszi. hazajön, általában a kicsit már nem is látja, mert alszik, szinte nem is kommunikálunk csak telefonon. Ha hazajön, akkor meg nyakába zúdítok mindent, aminek általában veszekedés a vége, mert állítólag én mindenben csak kötekszem. Van benne valami. Nem is tudom, olyan zavaros ez az egész. Nektek is vannak ilyesmik otthon? Hogy orvosoljátok?

2012. márc. 27. 00:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy éves múlt a babám, és én is sokszor éreztem így, főleg télen, amikor nem nagyon lehetett menni csavarogni! Ha meg valahova mentünk, ahol gyerekek vannak (barátnőm, tesóm), akkor a gyerekektől valamit tuti elkapott a kicsi, mert az oviból elég sok nyavaját haza hordtak a gyerekek! Most, hogy tavasz van, kicsit jobb! És elterveztem, hogy minden héten egyszer legalább beülök a gyerkőccel a kocsiba, és meglátogatunk egy egy régi barátnőmet! Sajnos elég szétszórva vannak 60 kiló méteres körzetben, de muszáj nekem is kikapcsolódnom! Általában az én férjem is reggel elmegy dolgozni, késő este ér haza, talán minden második vagy harmadik nap ér haza úgy, hogy még fent van a kicsi! De muszáj neki dolgozni, vállalkozó, nem mondhatja, hogy nem megy! És amikor szegényt meglátom amikor haza jön, koszos, mocskos munkaruhában, hulla fáradtan, akkor arra gondolok, hogy nekem mennyivel jobb azért, mint neki!
2012. márc. 27. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem foglak megnyugtatni. :)

Kb ugyanez van nálunk is, egy 5 éves, és egy 9 hós. Tök monoton az egész nap, minden nap ugyanaz... Imádom a bébit, de néha én is beleőrülök abba, hogy csak ezek a dolgok vannak, amivel foglalkoznom kell. Kitartás, ha majd ő is megy oviba, te meg dolgozni, jobb lesz picit.

De nem ártana, ha néha lepasszolnád a gyerekeket, és mennél barátnőzni. Próbáljátok meg megoldani, hogy hetente egyszer apa hazaér időben, övé a 2 gyerek, te meg elmész csavarogni.

Szerintem a picinek meg kevés a vacsi, azért kel fel ennyit éjjel. (vagy jön a foga)

2012. márc. 27. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok! Nincs valaki, akire le tudod pár órára passzolni a bébit? Én a szüleimre szoktam! Sokszor még az is kikapcsolódás, ha elmegyek vásárolni, és anyuéknál hagyom a babám! Hidd el, pár óra is jót tesz! Viszont ha a párodon töltöd ki a feszültséged, arra rámehet a kapcsolatotok! Hisz ő sem szórakozni jár, hanem dolgozni! Kitartást!
2012. márc. 27. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!