Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Valóban nem jól...

Anyukák! Valóban nem jól etetem a gyerekem? Mert az a védőnőm véleménye. Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kisfiam 7,5 hós múlt,korababa volt.6 hós koráig tejes volt,5 hósan kezdtük el a kóstoltatást,hozzátáplálást.

Leírnám jelenleg hogy eszik és erről a védőnőm véleményét is.

Reggel 7:30 körül 150-200 ml tápszer.

Délelőtt 11 körül gyümölcsöt keksszel.

Délután 14:30-15 körül főzeléket 100-190-et,mikor hogy.

Este 17:30-18 körül tejpépet.

Fürcsi után este 21-kor ismét tápszer 150-200 ml.

Van mikor kevesebb tápszert eszik,mikor mennyit óhajt,meg ugye a nagy meleg is közrejátszik.

Védőnőm szerint többször kellene tápszert ennie,de hiába kínálom,nem kell neki csak így ahogy már megszokta.

A délelőtti gyümölccsel is gondjai vannak,azt mondja egy kis gyümölccsel nem lehet étkezést kiváltani,de tápszer akkor sem kell neki...

Nem erőltethetem rá,amúgy is csak sírás a vége :-(

Első babám,ezért is kérdem,hogy valóban rosszul etetem?

2012. júl. 10. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam is korababa, hasonlóan evett, mint a tiéd! Nagy alvó volt mindig ős is, majdnem 1 éves koráig 3-szor aludt napközben! Mivel az alvás rendkívül fontos az idegrendszer érése szempontjából is, és különösen a korababáknál!, ezért én hagytam annyit aludni, amennyit igényelt. Így aztán furcsán alakultak az étkezési időpontok...:))) A védőnő tanácsolhat, de nem ő diktál, te pedig mosolyogva bólogatsz, aztán pedig a kisfiad igényéhez igazodva csinálod a dolgokat, ahogyan eddig is!:))) Te vagy az édesanyja, szépen fejlődik, kiegyensúlyozott baba, nincs miért változtatni azon, amit leírtál!!! Az meg, hogy mi a szokás...hát a babákat nem nagyon érdekli, hogy mit írnak a nagykönyvben a védőnőnek!:D
2012. júl. 10. 15:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi neked is Utolsó válaszoló :-)!
2012. júl. 11. 17:07
 13/13 anonim válasza:
nem gáz reggel/este tápszer délelött gyümölcs de ebéd lehetne leves hússal pépesre vagy vmi ilyesmi és 1órával hamarabb minden
2012. okt. 15. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!